-
Sistematski pregled
U zadnje vrijeme mi se čini da imam 100 pretraga za napravit, tj. mnogo stvari za izkontrolirati, pa mi je palo na pamet da bi najednostavnije za početak bilo otići na sistematski pregled, koji sam zadnji put napravila s 23 g, znači prije 10g i to u Domu zdravlja, za potrebe zapošljavanja.
E sada, jako bi mi trebala vaša pomoć i savjeti.
Otišla bih privatno i na internetu sam našla dosta toga, od različitih poliklinika, cijena od 1300-5000, pa do različitih pregleda.
Nabrojat ću vam neke, a vas molim za osobna iskustva i preporuke.
Zanimljivo je što u tim poliklinikama većinu pregleda radi jedan liječnik, što je meni čudno, jer kako on može biti stručnjak, za štitnjaču, srce, trbuh, pluća itd.
Meni je najbliža poliklinika KVARTANA u Njegoševoj u blizini Ekonomskog faxa- oni rade EKG, UZVŠTITNJAČE, DOJKE, SRCA SPIRIOMETRIJU, LABARATORIJ, PREGLED sve ok 1300kn- ali nema ginekologa, koliko sam shvatila
Ima li tko iskustva s njima?
Poliklinika Bates sve isto, samo umjesto štitnjaće ima ginekologa, internistički pregled i košta 1690kn
Dr.Batarelo- za njega sam čula preporuke ali na internetu nema ništa , ni što nudi ni koliko košta
Poliklinika Sunce-????
Poliklinika Medikol- isto nema cijene
Poliklinika Crotia osiguranja-čini mi se da više ne postoji
Nemetova-jedni je toliko pljuju, a drugi hvale-pa ni sama neznam
Dr. Nives Tarle- ne znam koliko košta, ali kako sam shvatila ona je doktor obiteljske medicine, ima završene neke specijalizacije i to za UZV- ali sve sama radi, što navodi kao prednost, čak sama vadi krv-
meni to nije toliki problem koliko postavljanje dijagnoze, ne može jedan doktor biti stručnjak za sve organe u tijelz
Što vi mislite, meni je bitno da su doktori kod kojih idem kvalitetni dijagnostičari, a ne samo da naprave UZV a neznaju ga "očitat"......nekako razmišljam da mi je potrebniji UZV štitnjače nego ginekolog, jer imam problema.....
Ako znate kojeg kvalitetnog ginekologa, radi drugoga mišljenja, bilo bi mi jako drago da mi ga preporučite.
Hvala jako mi je hitno.
Eto pregledi do 1500 kn dolaze u obzir, ma do 2000kn aku su stvarno kvalitetni.
-
mi smo davno ( prije 2 godine) u Suncu svi imali police ( cijela firma), u to je bilo uračunato i sistematski ( i ginič i UZV štitnjače), bez rengena( tj. rengen za one koji su baš trebali), s time da smo s tom policom imali još pravo godinu dana napraviti neke druge preglede za 50% ( za sebe i užu obitelj), hajde pitaj kod njih dal to još postoji. Postojale su razne police od onih standardnih do neki specijalnih ( i masno plačenih)
-
Osoblje foruma
ja idem kod Batarela
on je dobar internist i dobar dijagnostičar (internisti mogu procijeniti stanje svih organa, bez brige)
u dogovoru je sa Laborom kod kojih daješ krv i onda oni nalaze šalju njemu, tako da ima u vid i u štitnjaču i u masnoće i u sve što se iz krvi vidjeti može
ti sama možeš dodatno tražiti ako te, npr., zanimaju neki markeri ili nešto što nije uobičajeno
kod njega nema ginekologa, ordinacija mu se sastoji od dvije prostorije i radi sam
napravi ti UZV abdomena, ekg, spirometriju, tlak...
cijena je kod njega niska, cca 400 kuna
i dodatno platiš još to vađenje krvi
muž i ja idemo godinama kod njega i jako smo zadovoljni (muž ima menadžerski pregled pa mu dodatno radi ekg pod opterećenjem, meni ne)
što se ginekologa tiče, od srca preporučam dr. Majnarića u poliklinici Pentz Majnarić, u Primorskoj, doktor koji će ti svaki put posvetiti sve vrijeme i pažnju
-
Nas svake godine firma šalje na sistematske preglede. Ako moraš birati između Sunca i Nemetove, onda Nemetova, ali mene nisu fascinirali niti jedni niti drugi
-
Mi smo ove godine prvi put radili sistematski u poliklinici Sv. Rok http://svetirok-md.com/
Ugodno sam se iznenadila. Napravili su mi samo uzv dojki i abdomena + gin.
Za osnovnu informaciju sasvim dovoljno. Može se naručiti i više, ali sretni smo da imamo i ovo...
-
Ove godine sam prvi put bila na sistematskom u Poliklinici CO, preko police koju plaćam.
Vidim da osnovni stistematski preventivni za žene - uključuje ginekološki - kod njih košta oko 1000 kuna.
Posljednje uređivanje od anchi pp : 05.05.2010. at 11:21
-
puno hvala cure na odgovorima....ja imam malo problema s srcem
-
Prije dva mjeseca sam bila na sistematskom u Poliklinici Lacić. To ti je u Bukovačkoj 238. Dr.Lacić je odličan na UVZ i napravio mi je UZV štitnjače, dojki i abdomena. Također je vadio krv i napravio EKG. Budući sam isto imala nekih problema sa srcem koje je pokazao EKG naručio me je za UZV srca. To sam došla odraditi drugi dan i nije mi radio on nego neki drugi liječnik koji inače radi u bolnici(zaboravila kako se zove). Uglavnom, dr.Lacić je jako fin, sve objasni, ugodan. Za svaku preporuku.
Ne znam koliko košta sistematski kod njega jer je firma plaćala. Također se kod njega može obaviti i ginekološki pregled sa UZV(ne radi ga on), ali meni nije trebao pa sam to preskočila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma