-
IVF,beta preniska,krvarenje,beta raste,nema ploda, 8 tjedana?!
ovako, moja prijateljica koja leži u bolnidi treba vaše savjete, iskustav, sugestije...
bila ja na VV na ICSI, vratili su joj 3 embrija stara jedva tri dana!
imala je simptome trudnoće, onako dobrane,radila je betu 15.dnt i bila je 145 ( malo prenisko, po našem mišljenju, ali dr je bio zadovoljan). za dva dana bila je 190. i tad je dr rekao da prestane sa utrogestanima. za dva ponovo kontrola bete: 175.Znači, u padu, što se i očekivalo! nakon nekih 5 dana došla je menga, i za dva dana beta 120. sve po pravilu.
međutim, kontrola bete za za tjedan dana: 201, i sutradan 276

zvala je dr A koji joj je rekao da se javi u bolnicu i sad je tamo, čeka ponovnu betu u nedjelju,tj. sutra, u maternici nema n išta, endometrij tanak, a beta raste, NAKON PADANJA!!!!
Ima li iko kakvo iskustvo, ovo je takva agonija...čak joj u Osijeku govore da ne isključuju mogućnost trudnoće, da je kod IVF , pogotovo ICSI sve moguće
šta mislite o svemu?! ona ne može do kompa, kad je u bolnici pa je molila mene da vam se obratim...
fala
Posljednje uređivanje od nataša : 15.05.2010. at 15:45
-
Teško mi je bit pametan, puno je tu tjedana prošlo, a beta je premala, premalo raste, onda taj pad, ne znam. Ovako laički, na "ruskom ruletu" i brzinski, ja bih nekako tipovala na dijagnozu ili blighted ovum ili missed ab, ako se embrij na kraju ukaže. Sretno frendici!
-
pa zar niko ništ? niko nije imao niti zna da je neko imao slične simptome?!
dajte, ljudi, vikend je, nema doktora u bolnici, niko ništa ne govori, svi su na simpozijma, bilo kakkvo slično iskustvo???
-
Tanak endometrij, beta raste? U ovom slučaju u obzir dolazi i vanmaterična t.
-
i meni miriše na VM
sretno prijateljici
-
Joj draga moja meni se čini da je vanmaterična. Tako je meni bilo dva puta. Beta je rasla malo, pa malo padala a u maternici ništa. A endometrij mi je bio svega 3mm tanak.
-
Nažalost, najvjerojatnije vanmaterična.
-
Skoro sam sigurna da je vanmaterična, ja imala dvije sa istim simptomima.
-
pa zar ne bi već nakon toliko tjedana trebao jajovod reagirat?! ako je u jajovodu, di još može bit?
-
Moja prva vanmaterična trudnoča- test pozitivan. nakon tjedan dana počela krvariti i u zadnji tren završila u bolnici jer sam iskrvarila u trbušnu šupljinu.
Druga vanmaterična- test negativan, menzis ne prestaje 20 dana i utvrđuju vanmateričnu trudnoču( beta mi je bila slična kao tvojoj prijateljici, malo rasla malo padala) ništa me nije bolilo...
Doktor koji me primio i prvi i drugi put je odmah posumljao na vanmateričnu t.
-
-
Draga ima li kakvih novosti o tvojoj prijateljici...
-
jutros bila na UZV, endometrij 5mm, bez bolova.
čeka betu, oko podneva!
još jedan doktor jutros rekao joj ej da ne isključuje normalnu trudnoću!
-
hej draga kakva je beta tvojoj prijateljici, šta kažu.........joj kako bi volila da bude sve ok.
-
ništa, 253, u padu.....čeka sutra neke inekcije, da se to riješi...kakva agonija!
-
Draga kako je tvoja prijateljica.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma