ja bih molila da se svi vozači obavezno jave na na pp sa tel brojevima jeleni i/ili meni radi lakših dogovora
i još jedna važna napomena - svi koji imaju majicu kad srce kaže dijete... obavezno je navucite na sebe![]()
sretan put cure, sa željom da se vratite sa rezultatima![]()
1. taca70
2. tacin muž (taca ima jos 2 mjesta u autu)
3. vikki (s tacom ili svojim autom, kako se dogovorimo, no svakako idem)
4. Aurora*
5. Aurorin* muž
6. molu (?)
7. nina1
8. muž od nine1
9. tikica_69 (mozda)
10. Mali mimi
11. Nene2, princeza i
12. muž od nene2
13. Jelena (krećemo iz okolice D. Rese, imamo mjesta u autu)
14. vinko
15. glacova
16. Gabi25
17. AuroraBlu
18. kbegicsi
19. m arta (?)
20. ninochka28
21. Mato (M od vikki)
22. mama od Pino
23. IRENA456
24. Gizmos
25. M od Gizmos
26. Snjeska (možda)
27. Snekica (možda - javlja u petak)
28. lasada (dolazi kao podrška)
29. lucija83
30. Tibi
31. M od Tibi
32. beba.2 (ako nađe prijevoz iz Zagorja)
33. cranky
34. mb077
35. ivarica (treba prijevoz za natrag, prednje sjedalo)
36. pak
37. Denny
38. M od Denny
pobrojavanje auta i tko sa kime ide
Auto taca 70 Zagreb
taca70, m od taca 70, primaju se još 2-3 osobe
Auto vikki Zagreb popunjeno
vikki, m od vikki, kbegicsi, mama od pino
Auto Tibi Zagreb
Tibi, m od Tibi, primamo još 2-3 osobe
Auto Gizmos - Istra/Rijeka-
Gizmos, M od Gizmos - pak, Snekica
Auto Jelena - okolica Duga Resa
Jelena, Vinko - ima još 2-3 mjesta
Auto od Denny- Split - popunjeno
Denny, M od Denny, Irena456, Nene2
Auto od Gabi25 - Križevci-Zagreb
Gabi25, AuroraBlu i Ninochka
Auto od Aurora* - Rijeka popunjeno
Aurora*, M od Aurora*, lucija83, Mali mimi, cranky
Evo Tibi dodala sam Snekicu ona ide sa nama
Ne, žao mi je, idem sa Gizmos i NJM, možda ima još koje mjesto!
Može li ijedan pametan čovjek biti zadovoljan ovim rezultatima???Prije novih pravila uspješnost je iznosila 29,4 posto s manje ciklusa i više embriotransfera, a s novim zakonom uspješnost iznosi 30,5 posto uz više ciklusa i manji broj embriotransfera.
On je zadovoljan pa nema veze što se žene trpaju hormonima i što uspijevaju u najvećem broju slučajeva oni s lakšim dijagnozama. Ovi drugi i ne dođu do transfera.
General je zadovoljan,u ovom ratu ubio je 1% više neprijaeljskih vojnika. Nema veze što je poginulo najmanje 20% više njegovih. To je jedina glupa usporedba koja mi sad pada na pamet.
malo prije je bio na vijestima i sutrasnji kongres.cure sve koje idete zelim vam sretan put i budite jake!!!!!!
Posljednje uređivanje od BHany : 18.05.2010. at 09:23 Razlog: ružna riječ
sad kaze na tv da su kao sve veci rezultati MPO ali da se ne zna bas broj![]()
Posljednje uređivanje od BHany : 18.05.2010. at 09:24
Nene2, izvrsno si to skužila!
Ljudi, je l može netko ponijeti špenadle ili ziherice?
špenadle neznam sta su ali ako su to one male krojacke iglice imam ja
pribadace da ta rijec mi je falilavidi se da puno sijem.Ok spremljene su u torbi.
Cure SRETNO!!!
Budući da ne mogu s vama, mislim na vas cijeli dan!![]()
ja vec spakirana
nemrem se docekat da krenemo
sretan put cure i puno uspjeha![]()
I mi smo u mislima s vama... sretno i budite glasne!
Cure, vjerujem se da ste već tamo ili blizu...
Pusa od mene i mog malog djeteta. SRETNO!
Sretno vam i uspješno...hrabro!
Najbolji ste!
Posljednje uređivanje od BHany : 15.05.2010. at 08:46
Blizu su, blizu.
Mislimo na vas. Istina je na našoj strani. Samo hrabro.
Sretno!!!
sretno cure žao mi je što ne mogu biti s vama!!!!
cure moje drage...sretan put ...nas cetvero misli na vas ...troje navija u maminom trbuhu....
Cure drage sretno na putu ja i moja mrvica navijamo za Vas punim plućima, pokažite Milinoviću i ekipi gdje im je mjesto.
Sretno drage cure, nadglasajte ga pameću i argumentima. U mislima sam s vama.
Cure, iskreno mi je žao što ne mogu zajedno s vama dignuti glas protiv nepravde,protiv laži. Moram mirovati je sam ušla u hiper a beta je 1600,pa me dr.ne pušta nigdje. Možda ipak da se poslužite tim jajima pa da se nađu na njegovoj prekrasnoj ličkoj frizurici.
Držim fige i želim svima sretan put i povratak!!! Mi to možemo !!!
Cure, neka vam danas bude ugodan i uspjesan dan! Vi ste nas ponos!![]()
ja sam dežurna za vikend preko dana i jedan dio noći i moram pratiti i prenositi nebulozne izjave naših političara, pa tako i "ministra zdravstva", pa možete zamisliti na kakvim sam mukama,
ponekad mi dođe da nešto dodam u vijest, možda mi i ne bi dali otkaz, ili bi samo odbili 20 posto od plaće, ali bi se isplatilo
![]()
Ponosna sam što vas poznajem iako neke samo virtualno
u mislima sam s vama![]()
"Ova idiotska situacija, ako mene pitate, razumno bi se mogla okončati samo jednim administrativnim aktom. Da Ministarstvo zdravstva izda rješenje kojim se, zbog neispunjavanja moralnih i intelektualnih standarda, zabranjuje obavljanje ministarske dužnosti Darku Milinoviću, doktoru medicine, četrdeset sedam godina, s prebivalištem u Gospićiu".
Anete Tomić, Jutarnji list
prvi izvještaji s PLITVICA kažu da su naše liječnici uočili, neki od naših bježe, drugi su im i pristupili, ali sve u svemu podršku nam dati neće! ni deklarativnu...
Ja se nisam ni nadala nekoj podrsci. Nekako mislim da je u svom tom sra_u vrlo bitno da se uvijek glasno cujemo. Ipak se u nasoj zemlji stvari vrlo sporo ili nikako ne mijenjaju na bolje pa bi bilo i nerealno misliti da cemo lako dobiti i ovu bitku, a kamoli cijeli rat...
No, strpljenja...
Kadauna ocisti inbox![]()
Drage moje, ja se naspavala, malo odmorila i puna sam dojmova! Žao mi je da se dotični nije jučer udostojio pojaviti, a znao je da smo tamo, a zna i zašto! Liječnicima zahvaljujem što su rekli nekoliko riječi (neki i nebuloznih, dok su neki iznijeli svoje stvarno mišljenje). Dr. K, skidam kapu na otvorenoj duši i samoj potvrdi da se ne borimo zbog gluposti nego stvarnog kiksa u zakonu, drago mi je da su nas ipak neki i poslušali, podijelili s nama svoje stavove (koji su vrlooo slični našima) i mišljenja, jedino mi je žao da se "glavni" u svemu tome još ograđuje i podilazi niz dlaku ličkom međedu! Očito ga je strah da mu ne ukine novac koji se slijeva niz račun pojedine klinike... ali to je samo moje mišljenje koje mi nitko ne može zabraniti... Zato postavljam pitanje dotičnom: koliko vrijede životi tisuće žena, muževa i djece naspram jednog čovjeka?
Dr. V. me i sam negativno iznenadio svojim stavom koji se potpuno razlikuje od onog koji je meni na jednom UZV rekao tj. komentirao novi zakon. Mislila sam da je on jedan od pozitivaca, a kad ono, bum tres u koprive... Brrr, nisam se uspjela koncentrirati i postaviti mu pitanje od šoka i nevjerice... Ali to sad više nije jako bitno!
Plitvice su iza nas i trebamo samo gurati kao i do sad ako ne i još jače, ovo je bio odličan podvig i nesmijemo stati na tome!
Volim vas sveeeee puno, puno i jako mi je drago da sam uspjela povezati nickove sa stvarnim osobama!
Malo sam se razvezalaaaaaaaaaa........ Sorry!
I ja sam puna dojmova i drago mi je da sam vas upoznala!![]()
Moj posao oko Plitvica još nije gotov i zato kidam na posao i potpisujem Šnekicu u svemu!
I svaka čast dr. K.!
Cure, bez obzira na sve, vi ste nasi heroji a ne ovi jadni korumpirani lijecnici i novinari - SRAM IH BILO!!! A vama jedno beskrajno i veliko HVALA!!!![]()
![]()
Tikica, bilo mi je zadovoljstvo biti dio vas!
Za nas koji nismo bili - kako je prošlo?
Dr. V. je ...? Vlastelić ?
Vrčić
Pustiti ću ostatak tvog posta, nek netko još da svoje mišljenje...![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 16.05.2010. at 12:35