Drage moje, ja se naspavala, malo odmorila i puna sam dojmova! Žao mi je da se dotični nije jučer udostojio pojaviti, a znao je da smo tamo, a zna i zašto! Liječnicima zahvaljujem što su rekli nekoliko riječi (neki i nebuloznih, dok su neki iznijeli svoje stvarno mišljenje). Dr. K, skidam kapu na otvorenoj duši i samoj potvrdi da se ne borimo zbog gluposti nego stvarnog kiksa u zakonu, drago mi je da su nas ipak neki i poslušali, podijelili s nama svoje stavove (koji su vrlooo slični našima) i mišljenja, jedino mi je žao da se "glavni" u svemu tome još ograđuje i podilazi niz dlaku ličkom međedu! Očito ga je strah da mu ne ukine novac koji se slijeva niz račun pojedine klinike... ali to je samo moje mišljenje koje mi nitko ne može zabraniti... Zato postavljam pitanje dotičnom: koliko vrijede životi tisuće žena, muževa i djece naspram jednog čovjeka?
Dr. V. me i sam negativno iznenadio svojim stavom koji se potpuno razlikuje od onog koji je meni na jednom UZV rekao tj. komentirao novi zakon. Mislila sam da je on jedan od pozitivaca, a kad ono, bum tres u koprive... Brrr, nisam se uspjela koncentrirati i postaviti mu pitanje od šoka i nevjerice... Ali to sad više nije jako bitno!
Plitvice su iza nas i trebamo samo gurati kao i do sad ako ne i još jače, ovo je bio odličan podvig i nesmijemo stati na tome!
Volim vas sveeeee puno, puno i jako mi je drago da sam uspjela povezati nickove sa stvarnim osobama!

Malo sam se razvezalaaaaaaaaaa........ Sorry!