Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Pavlovićeva krema

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Pavlovićeva krema

Što se i kojom prigodom s Pavlovićevom sve može mazati osim iritirane guze? Dali su mi jutros u apoteci neku prilično veliku kutiju, pa mi se čini da će nam ta količina potrajati do polaska u školu
    (jutros se A. prvi put zacrvenila guza jer se nekako bezmirisno kakila, pa nisam odmah skužila).

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moze sve. Ja imam suhu kozu, pa bih nakon sto zavrsim s Viktom, ostatak s ruku obrisala o svoje lice...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

neće ti potrajati do škole, vjeruj mi! ode to brže neg što misliš. a inače pavlovićevom možeš mazati sve, mislim, ako možeš bebinu guzu možeš zaista sve! i lice ako je vani hladno ili ima suhu kožu. bed je jedino taj što je full masna pa se baš ne prakticira mazanje po ostatku tijela. ali možeš.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam njome mazala uglavnom guzu, ali ne i iziritiranu! Dobro se pokazala kao preventiva da se guza ne zacrveni, a kad bi do toga došlo (npr. nakon Klavocina), onda sam to rješavala drugim kremama (melemom ili nekom wundschutz gustom bijelom).
    Inače, čokolada, nemoj šparati na Pavlovićki, namaži ju onako bogato, samo uvijek na suhu kožu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pete i laktovi, ruke po zimi - sve moje. Prijateljici je prošao lišaj na licu nakon par mjeseci mazanja s pavlovićevom. Zakon je. I za razliku od onih s cinkom od kojih uvijek ostaje bijeli sloj, lako se opere.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mažem samo zarinu guzu...

meni je pavlovićeva premasna, pregusta i puno presmrdljiva da bih ju mazala po svom tijelu (a kamoli po licu), a i ljigavo mi je kad ju zara zagrabi pa se namacka po licu, ili pokuša mene namazati po licu :bljak:

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

krema od biofarma je zato super kaj se tiče mirisa, zapravo je "Pavlovičeva" samo sa finim mirisom.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

meni ne smrdi

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Pazi samo na datum, kod nas prave neku s ne predugim rokom trajanja.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tak sam i ja mislila. Ali da vidiš u početku je to sam tak ponestalo.
    Jer sam mu prije svako mjenjanje pelena mazala guzu, sada više ne, a gdje je sve ostalo.
    Tako da ne brini prvo mora u jaslice pa u vrtić a tek onda škola.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj mamaLare prvotno napisa
    Pazi samo na datum, kod nas prave neku s ne predugim rokom trajanja.
    Rađena u ljekarni ne bi trebala imati rok trajanja dulji od 3 mjeseca (nema nikakvih konzervansa, za razliku od kupovnih krema za guzu).

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andrejevu suhu kožu na tijelu spasila je pavlovićeva. sad ću je zimi koristiti i za lice. s njom, ukratko, možeš mazati sve. ja imam onu "oriđiđi" iz dm-a.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ili ju drži u frižideru da se ne pokvari.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mažem samo guzu, smatram da je ta krema pregusta da bi se njom mazala nježna dječja koža. samo će im zatvoriti pore. Eventualno namažem koljenja, ali i za to radije koristim Mustelinu za tijelo.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni pavlovićeva krema prestrašno smrdi....

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja volim miris pavlovićke
    nekako mi prirodno miriše

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam si baš razmišljala jer se smije sa pavlovićkom mazati po licu?
    D ima stalno meke prištiče po licu. Mislila sam da je od vlažnih maramica pa sam ga prstala brisat sa njima po licu.
    Ali prištići se nisu povukli. Isprobala sam više krema ali ni jedna nije baš pomogla.
    Sada me zanima jel smijep sa pavlovićkom mazati lice?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pavlovićeva krema je bazirana na suncekrotovom ulju i još nekim dodacima. Ovisno kako je pripremaju, ne mora uvijek biti smrdljiva, u našoj ljekarni je prilično ugodnog mirisa, mislim da dodaju koju kap eteričnih ulja.

čokolada Pavlovićeva je jako dobra za mazanje trbuha u trudnoći, ublažava strije!

A nepotrošenu količinu možeš čuvati u hladnjaku nekoliko mjeseci, čak se može i zamrznuti, samo nakon otapanja, je treba dobro žlicom izmiješati i ponovno je spremna za upotrebu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Ja sam si baš razmišljala jer se smije sa pavlovićkom mazati po licu?
    D ima stalno meke prištiče po licu. Mislila sam da je od vlažnih maramica pa sam ga prstala brisat sa njima po licu.
    Ali prištići se nisu povukli. Isprobala sam više krema ali ni jedna nije baš pomogla.
    Sada me zanima jel smijep sa pavlovićkom mazati lice?
    da se ja obrisem sa vlaznom maramicom upalilo bi mi se cijelo lice.. bojim se pomisliti sta bi se desilo mom djetetu :/
    Mi koristimo pavlovicevu za sve, i prije nego se M rodio sam ju koristila isto za sve.. bilo kakvo crvenilo, osip, bas sve bi mi od nje proslo.. na licu, tijelu, guzi, svugdje... ovisi u kojoj je ljekarni napravljena, negdje dodaju vise bademovog ulja, negdje manje... inace, taj miris mi se bas jako svidja., valjda me podsjeca na to kada sam bila mala

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

oriđiđi pavlovićeva je vazelin, lanolin i borna kis (danas zamijenjena puri vodom) - sve ostalo su varijacije na temu...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

čokolada, neće ti trajati do škole, bez brige
    Ja sam dugo kupovala bademove kreme u apoteci, onda sam kupila onu 500ml JGL mast i mislila da valjda više neću morati kak je ogromna kutija. Na kraju sam kupila još jednu takvu prije nego smo ostavili pelene i potrošila ju....

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

koliko sam čula borna kiselina je vani već duuugo zabranjena u proizvodnji te vrste kozmetike.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam pitala susjedu koja radi u apoteci (i ima 2 Klinca) za tu bornu kiselinu i u čudu me gledala-veli da uopče nije čula da bi se stavljala ta kiselina nego da oni stavljaju vodu!
    možda nikto više ne koristiti tu kiselinu-ili ovisi o apoteci!?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa
    ja sam pitala susjedu koja radi u apoteci (i ima 2 Klinca) za tu bornu kiselinu i u čudu me gledala-veli da uopče nije čula da bi se stavljala ta kiselina nego da oni stavljaju vodu!
    Kod nas je preporuka da se borna kiselina ne koristi, ali nije zabranjeno, tako da se može još naći (čini mi se da ona iz DM-a ima u sebi borne kiseline).

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

možda bi bilo dobro pitati u apoteci dal ju koriste?
    mislim ako je bolje da je krema bez nje zašto koristiti kremu u kojoj je ima!!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa
    ljekarnici obično bornu kiselinu zovu borna voda, pa mogu shvatiti čuđenje...

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pitajte u apoteci.

Znam da u apoteci preko puta doma zdravlja Prečko stavljaju bornu kiselinu u Pavlovićevu.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi ju koristimo za guzu, za moje suhe ruke, ispucale usne, crveni nosić od brisanja maramicom, ja nakon depilacije nogu britvicama, za neke ogrebotine... meni je ta krema najbolja. Kod nas u Vž se zove Čeličeva mast ili krema.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Čula sam da je dobra kombinacija pomiješati Ekoderm kremu s Pavlovićevom. Navodno da se dobije super kremasta tekstura (Pavlovićeva je dosta gusta), a uz to i kvalitetna. To preporučuju ovdje na ginekologiji u Kasindolu/Sarajevo.

Zna li netko za ovu kombinaciju? Sviđa mi se Pavlovićeva, a ako je ovo bolja kombinacija, još bolje!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Čula sam da je dobra kombinacija pomiješati Ekoderm kremu s Pavlovićevom. Navodno da se dobije super kremasta tekstura (Pavlovićeva je dosta gusta), a uz to i kvalitetna. To preporučuju ovdje na ginekologiji u Kasindolu/Sarajevo.

Zna li netko za ovu kombinaciju? Sviđa mi se Pavlovićeva, a ako je ovo bolja kombinacija, još bolje!
    Vjeroatno se radi o Jekodermu, a ne Ekodermu (ova druga bi bila Ecoderm pretpostavljam, a služi protiv gljivičnih infekcija, nema nikakve veze s kremama za guzu). Jekoderm ima riblje ulje i ima smisla u kombinaciji koju spominješ.

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

mi koristimo pavlovićevu i nikad još nismo u svojih 6 mj vidjeli crvenu guzu! istina, ni ne koristimo vlažne maramice, samo blazinice i voda. mislim da sam u 6 mj potrošila 1 paket vlažnih i to samo za noćna brzinska presvlačenja... super kozmetika i krema za guzu je i klorane od nevena..bila mi je isto super al je malo skuplja pa smo ostali na pavlovićevoj. ja ostatak kad mi ostne namažem ruke..ionako su mi stalno suhe od pranja ruku

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj sss prvotno napisa Vidi poruku
    Vjeroatno se radi o Jekodermu, a ne Ekodermu (ova druga bi bila Ecoderm pretpostavljam, a služi protiv gljivičnih infekcija, nema nikakve veze s kremama za guzu). Jekoderm ima riblje ulje i ima smisla u kombinaciji koju spominješ.
    Da daaaaaa, spominjali su riblju.. Prečula sam J, hehe!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •