-
Kvržica u području aureole
Dakle, dojim dijete staro 7 dana i ide nam relativno dobro.
Bradavice su lagano bolne, no to ce s vremenom proci. No ono sto me muci je postojanje kvrzice na aureoli koja je izrazito bolna. Nastaje nekih 3-4 dana, a danas je izvana pocrvenila. Svaki podoj na toj dojci je plakanje za mene, a nadam se da rjesenje postoji i da nije komplicirano. Pokusala sam istisnuti sadrzaj kvrzice jer sve skupa lici na pristic ili prepunjenu lojnu zlijezdu, no to mi nije uspjelo, cak ni uz relativno jak stisak.
Sto mi je ciniti? Danas sam zvala patronaznu sestru koja nije vidjela nikada nista slicno!
Zahvaljujem na svakoj pomoci.
-
o ovome ne znam i nadam se da će ti se savjetnice javiti ovdje.
još bolje- nazovi SOS telefon
01 61 77 520
091 22 77 220
radnim danom od 15 do 21 vikendom i blagdanom od 9 do 21
-
da, htjela sam ti reći da je možda blister ali ne znam točno.
u svakom slučaju, to što patronažna nije vidjela takvo što ne znači da nije uobičajeno ili da je nerješivo.
brzo ćeš dobiti pomoć a i zovi sos tako ćeš najbolje doći do rješenja
-
stekla sam dojam da je kvržica na samoj površini. ja nisam imala sličan problem, ali, gle, možda ima veze. Moj sin se rodio sa sitnom prištiću sličnom bubuljicom na aureoli. rasla je cijelu godinu i konačno sama sljedeće ljeto oko rođendana pukla i iz nje je izašla gusta bijela tvar, vjerojatno loj. Odonda mu se svako malo puni i moj muž inzistira na pražnjenju stiskanjem iako ja baš nisam za, a izgleda da ga i boli kad se stišće. Kod tebe je vjerojatno sve još i naglašenije jer dojiš i tijelo je puno hormona. Mogu misliti kako boli kad dijete izvana pritisne tu bubuljicu, vjerojatno je od stalnog mehaničkog podraživanja i prepunjenosti i pocrvenjela. U svakom slučaju, potraži pomoć, nije rješenje da je pustiš čak i ako je posve bezopasno, jer te previše boli. Javi što je bilo.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma