-
Osječka kavica?
Evo da otvorim temu, pa kad se uspijemo dogovoriti.....
-
neka se jave zainteresrirani, da vidimo koliko nas ima i da li nas uopće ima?
-
upravo sam ja htjela otvorit,al eto bila si brža...
-
ja sam za kavicu. odgovara mi svako poslije podne ili vikend s obzirom da radim ujutro i nisam iz Osijeka.Nadam se da se vidimo.
-
Jel Vam odgovara subota , recimo u 10 sati , ili ponedjeljak recimo 18 h?
-
ja sam za. samo treba dogovoriti mjesto.
-
i ja sam za...premda vise nisam u postupcima ali rado bi se nasla s vama jer sam dugo bila medju vama..
-
Pozdrav curama,
ja sam pretpostavljam zakasnila ali evo samo da kažem da bih se i ja rado pridružila na kavicama...
nisam iz Osijeka ali dalo bi se dogovoriti... pusa svima
-
ja bih mogla, ali u petak 14.
-
I ja bih se voljela pridružiti.....malo kasno palim,ali nije me bilo ovih dana....
-
može petak u 18,00 h ako se uspijemo svi ili ko bude mogao skontati.
-
-
-
Recimo terasa Hotela Osijek
-
i ja bih se pridruzila ako mogu, petak u 18 h terasa hotela osijek.... samo se nadam da cemo se skontati,...ja jedino znam kako izgleda missy....
-
-
a ja ne poznam nikoga od Vas,da se prije nađemo negdje tj dogovorimo točno mjesto, pa onda odemo pronači mjesto na terasi...
-
nepoznam ni ja nikoga ali to nije vjerojatno niti važno
nisam sigurna da ću moći ovaj petak ali ok
-
ajmo ranije....nas dvije možemo ranije, oko 14 h!
-
mislim, malo sam sad već drska,tempiranjem vremena, ali kad nisam iz osijeka pa me svašta nešta obvezuje..može i ranije?!
naravno da ću se prilagodit većini, ako budem mogla...
-
što se mene tiče može i ranije, al ja ne mogu prije 16,00 H. zbog posla.
-
meni 14 h na odgovara nikako, a 16 i 18 može
-
iskreno, malo mi ne odgovora oko 16, al pokusat cu...
-
ja nemogu nikako prije 4 jer do 3 i radim tako da mi prije nikako ništa neodgovara
nadam se da ćemo se nakada uspijeti dogovorit
-
Evo ovako ostavit ćemo ono prvo vrijeme koje je bilo, znači petak 14.5. 2010., u 18 sati, Terasa hotela Osijek, neka dođu oni koji mogu. Koji ne mogu ovaj put, možemo organizirati slijedeću kavicu za tjedan dva. Samo bi molila da se potpišu oni koji će doći , da znamo otprilike koliko će nas biti.
-
-
pridružila se akciji i odaslala pozivnice na faceu!
ja dolazim u 18,00 u petak u hotel Osijek
-
-
ja nažalost nemogu ovaj petak ali sve vas pozdravljam i nadam se da će biti još kava
-
ja bi došla, ali nepoznam nikoga pa da li može neki broj mob. da razmjenim s nekim da se nađemo na terasi.
-
Bea, poslat ću ti PP.
Canisa i ja smo se dogovorile da se nađemo u 17,30 h, pa da jaja negdje odložimo prvo, pa onda kavica.
-
m arta i Cannisa, ako ste u mogućnosti, fotkajte jaja na karakterističnim osječkim lokacijama! Hvala, curke!
-
-
neka jaja su već ostavljena po promenadi , uslikana i poslano....
-
Martineza i ja dolazimo !!!!
Baš se veselim!!!
-
drage moje, los nam dogovor bio za kavicu...missy i moja malenkost se nasle i dosle do terase hotela, sjele, popile kavicu, usput trazile poznata lica, ali nista..... iako mi je kavica bila super s missy mislila sam da cemo se ipak naci....ocigledno se moramo dogovoriti drugacije....jer ovako cemo se jako tesko spojiti....pozzz svima koji su pili kavicu na teraasi hotela osijek i naravno onima koji ipak nisu mogli doci....
-
baš smo .....
Canisa i ja smo se našle, a došla je i Hello kitty.
drugi put ćemo morati razmjeniti mobitele da se ipak nađemo!
-
Da....drugi put treba malo precizirati lokaciju....nama se skoro ukočio vrat od istezanja....
Martineza hvala na ugodnom druženju...
-
Ne mogu vjerovati, mi smo Vas čekale...a ništa razmjenit ćemo brojeve, ovako i nije baš dobro....
Mogle bi ponoviti kavicu , recimo slijedeći vikend ako Vam odgovara?
-
svakako ćemo razmjeniti brojeve moba.
al sad kad razmišljam, Canisa i ja smo stalno šetale vamo-tamo po promenadi ispred hotela, a i Canisin M je bio s nama, pa Hello kitty isto došla sa M, tako da vas dvije niste ni mogle skontati jer ste tražile žemsko društvo.
-
-
-
-
-
-
-
I ja se javljam.... Osobno da se prijavim
.... kad nam štima? Idući tjedan???
-
I ja se prijavljujem.
Prije dvije godine organizirali smo kavicu u Osijelu i sve sa te kave su ostale trudne (osim mene),
tako da sve koje žele bebice, neka se potrude doći jer širim neki čudni virus od kojega je trudnoća zagarantirana.
Superman bilo bi lijepo da navratiš da vidimo velikog dečka.
-
ili su svi na moru ili nisu za kavu, al možemo sačekati do ponedjeljka, pa onda utanačiti čvenk nas pet!
-
I ja bih voljela doći,samo neznam zbog posla hoću li moći ovaj tjedan hm...i osim toga ja nikoga ne poznam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma