nina30 ja poznam samo m artu... Nema veze.. kad smo se nalazile mi s foruma prepoznale smo se jer smo sve na tom određenom mjestu izgledale zbunjeno ..![]()
nina30 ja poznam samo m artu... Nema veze.. kad smo se nalazile mi s foruma prepoznale smo se jer smo sve na tom određenom mjestu izgledale zbunjeno ..![]()
Posljednje uređivanje od kriistiina : 10.07.2010. at 11:47
ja sam konačno na godišnjem i vrlo rado bih došla! pitanje je kad!! samo kažite!
ne znam kako ostali, al što se mene tiče možemo prebaciti za slijedeći tjedan ako će nas biti malo više.
naravno Reni76, osim tvog čudnog virusa rado bi te upoznala.
supermen?
ostali?![]()
kriistiina, draga, baš se nismo dugo vidjele.
nataša, vidim da ideš na VV. i ja sam tamo krenula. nadam se da ćemo se uspjeti dogovoriti za kavu.
osijek, jel nam ti možeš doći? da nas malo zaraziš sa trudnoćom!![]()
možemo odgodit za idući tjedan, od ponedeljka pa nadalje, kad god vam paše!! al ajd da se dogovorimo..ja ću definitivno planirat!
m arta, idemo zajedno u nove pobjede!
ja čekam M u 8. mjesecu i naručujem se u 9. kna 21. dan ciklusa da odmah startam!
Posljednje uređivanje od nataša : 12.07.2010. at 13:53
Osijek ne može doći.. Kaže da izbjegava svako nepotrebno stajanje, sjedenje ili vožnju... Razumijemo ju, zar ne? Samo neka ona čuva svoju bebicu, bit će kava.... Ja jedva čekam kavu i odgovara mi i idući tjedan... Ja danas dobila, umirem od bolova.. Kako se postupak približava sve sam nervoznija... Uh, jedva čekam 11.9.
![]()
![]()
..... Pusa!!!!
Bea, Cannisa, Reni76, NINA30, nataša i kriistiina znači ima nas 7 +1 za kavu. (doći će još jedna kriistiinina i moja legica)
može onda idući tjedan? meni jedino ne paše baš petak (23.07.) ako ne mora.
jel ima netko prijedlog da do kraja tjedna preciziramo dan i vrijeme?
ja ću u subotu ili nedjelju znati koji dan MM ima slobodno popodne, pa da se baš taj dan ne trefi kava.
mogli bi se naći na Trgu A.Starčevića ispred "Manga"
preko PP možemo za svaki slučaj razmijeniti mobitele.
kriistiina ti već imaš točan datum, pa to je super.![]()
osijek, nek čuva svoju bebicu i mislit ćemo na nju.![]()
Ajde da dam prijedlog pa se lako izdogovaramo za dalje... Srijeda, 21.07., oko 18h kod Name...
ajmo pokušam malčice ranije zbog nas koji nismo iz osijeka ..oko 16 h?!
može, srijeda. ja mogu doći u 16,00 h. možda okasnem 15 min
ostali?![]()
Radim do 16 sati, a malo dalje sam, pa mogu stići tek oko 17 sati.
Jel svi znate gdje je kafić na promenadi "Brooklyn"?
možemo se tamo naći.
nataša možemo se nas dvije naći u 16,15 h, recimo, i ako još ko može doći tako ranije, a ostali kako stignu.
mi ćemo biti tamo i čekati vas.
ja ću još poslati na PP svoj br. moba kome nisam, za svaki slučaj.
Mislim da bi mogla u srijedu i u 4 h mi je ok uglavnom radim do 3 tako da mislim da stvarno stižem nebi trebalo biti problema s tim da ću se javiti u utorak pa bi mogla razmijeniti br.mobitela s nekim čisto da ne lunjam uokolo stvarno mi blesavo nepoznam ni koga
I meni štima srijeda 16h....... Ja radim do 15:30 pa ću ja vjerojatno biti prva......
Posljednje uređivanje od kriistiina : 14.07.2010. at 21:40
nataša, Brooklyn ti je na promenadi.
kad siđeš od kina Europa prema Dravi sa lijeve strane ti je hotel Osijek, a sa desne iliti prvi kafić na "čošku" ti je Brooklyn.
al kad dođeš do Drave se možemo čuti mobitelom.![]()
Dolazim i ja ....
Nataša...moraš se spustiti u "rupu" tako ti je najlakše
nije me bilo preko vikenda, niko ništa ne dodaje, znači konačno je?! ok. vidimo se u srijeda u 16 h.
![]()
Drage Osječanke, ako vam treba bedzeva "neplodnost boli" ili "i ja želim zagrliti svoje dijete" javite, pa vam mogu poslati dhl-om. Bedževi su besplatni, ali smo zahvalni za priloge koje koristimo za razne akcije koje se provode ili su se provodile.
Ovako izgledaju bedzevi:
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...nja&Itemid=113
I ja stižem u srijedu u 4 (možda malo prije ) kod Brooklyna nadam se da ćemo se prepoznati![]()
Posljednje uređivanje od NINA30 : 19.07.2010. at 17:42
žao mi je, ja zbog posla neću stići na kavicu. nama je sada malo gužva tako da se nadam da će biti još koja kavica da se upoznamo.
uživajte.
Cure žao mi je opet nisam došla zaglavila do pola 9 u firmi!Za poludjeti!Sorry
kriistiina, Cannisa i nataša (i vaša prijateljica) bilo mi je ugodno na kavici.
slijedeću kavu ćemo piti kad budemo trudnice.a to će biti tamo negdje u 10.mj.
Bea i NINA vidimo se na slijedećoj kavici!![]()