Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Putni krevetići/ogradice za bebe

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Putni krevetići/ogradice za bebe

Imate nešto od toga? Koliko su uopće korisne i u odgojnom smislu dobre te stvarčice?
    Ne znam ni sama dal bi to kupila bebi ili ne, stalno se dvoumim ..
    Sad se počeo dizati na nogice pa mi se čini da bi bilo praktično imati takvo nešto, radi bebine sigurnosti kad ne mogu biti uz njega, dok nešto radim da je na sigurnom.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi imamo Graco putni krevetic,i sluzi nam za-put
    Kada je bila manja stavljali bi je preko dana pomalo s igrackama u njega,jer mi nigde gde otputujem nije dovoljno cisto kao kod kuce da bih ju stavila na pod.
    Za putovanja nam je super i ne znam sta bih bez njega.
    Imali smo pozajmljenu ogradicu/vrtic,gde sam ju pokusavala stavljati,kao sto ti kazes,dok nesto obavim da je na sigurnom,ali je vrlo kratko htela u njoj biti,i to samo dok je bila lezeca beba i kad se tek pocela okretat.
    Vrlo brzo ju je izrasla i nije htela za nju ni cuti.
    Tako da,po meni,kupovina putnog krevetica ako ti ne treba za put vec u svrhu ogradice,nije pametna investicija.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moji u tome nisu htejeli biti i na kraju nam je završio kao košara za igračke, ja sam svoje stavljala na pod i to je to.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da,jos nesto
    Ako bebu do sada nisi stavljala u nista slicno,a sad se vec ustaje na nogice,bojim se da ces doziveti uzasan protest.
    Najstarijeg sam stavila u ogradicu s 8 meseci,samo je pruzio ruke u vis i urlao dok ga nisam izvadila.
    To je bio prvi i jedini put.
    Mladjeg sam stavila s 3 meseca,jer je imao 17 meseci starijeg brata,pa je stavljanje bebe u domasaju nestaska dok ja nesto obavim bilo opasno po zivot.
    I zavoleo ju je,znao se do godinu dana jako slatko i dugo u njoj igrati.
    Savetujem ti da ako imas od koga pozajmis krevetic/ogradicu pa vidis hoce li maleni pristati na "aps",pa ako hoce onda kupis.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj KayaR prvotno napisa Vidi poruku
    Mladjeg sam stavila s 3 meseca,jer je imao 17 meseci starijeg brata,pa je stavljanje bebe u domasaju nestaska dok ja nesto obavim bilo opasno po zivot.
    I zavoleo ju je,znao se do godinu dana jako slatko i dugo u njoj igrati.
    Savetujem ti da ako imas od koga pozajmis krevetic/ogradicu pa vidis hoce li maleni pristati na "aps",pa ako hoce onda kupis.
    Ovo potpisujem !

Kod nas je još veća razlika u godištu pa mi stvarno dobro dođe da je Robi na sigurnom i van domašaja.
    također smo prvo probali kod prijatelja pa kad se ispostavilo da može kupili. I dobro nam dođe

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I moja mlađa je često bila u putnom krevetiću u dnevnom boravku iz razloga da ne bude na tapeti starije dok ja kuham ili nešto..., a na vidiku mi je.
    S prvim djetetom totalno neupotrebljivo a sa drugim čista nužnost.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi imamo putni krevetić i za sad smo ga koristili za put, ne kao ogradicu.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo kupili putni krevetić za spavanje,i pokazalo se super rješenje za ona grozna udaranja u glavu(nemamo modrica,jupiii) mada je ona puzavica i odnedavno stajačica pa kad je stavim u krevetić skoro uvijek doživimo napad i proteste a i mrzim kad se onako vješa kao lutka pa većinom puže po tepihu ili je u kolicima dok ja kuham.

mali mrav avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

putni krevetić nam je odlično služio upravo kao putni krevetić,ne za igru jer ni jedan ni drugi nisu bili oduševljeni naglim ograničenjem kretanja. Dobro dođe kad si sama a trebaš nešto na brzinu obaviti (kao otići na wc) pa bebicu staviš na "sigurno" u krevetić/ogradicu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj miele prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo kupili putni krevetić za spavanje,i pokazalo se super rješenje za ona grozna udaranja u glavu.
    maleni je spavao unutra nekoliko mj ( naravno, stavljen i madrac ), nekad se i igrao, a malena je dnevno 5 minuta maximalno ispod vrtuljka jer spava s nama od rođenja.
    Posljednje uređivanje od mihim : 09.05.2010. at 00:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •