-
Prvo trebaš vidjeti da li imaš program za gledanje filmiča. Po meni ništa netrebaš prebacivati na desktop. Dakle probaj ovako ubaci cd, možda počne sam vrtiti film, ako ne: u exploreru ili my computer moraš otvoriti cd (da vidiš njegov sadržaj, kao da otvaraš disketu ili neki direktorij). Sad ako prepoznaješ koji je file filmič, morao bi imati pored sebe neku ikonu tj. kao ikonu programa koji otvara taj filmič i samo dva puta klikni na njega i film bi trebao početi, ako imaš jednu čudnu ikonu poput nekakvog praznog lista papira onda nemaš na kompu instaliran program za gledanje filmova ili ga imaš, ali program ne podržava vrstu zapisa u kojem je film na cd-u. Onda treba prvo skinuti, nabaviti program za gledanje.
BURN AN AUDIO CD
BURN FILES TO DISC
BURN CD
A ovo mi baš nije jasno. Ako se to desi čim ubaciš cd u komp, znači odmah ti se pokreče program za prženje cd-a. Dakle to ugasi jer ne želiš ništa pržiti. E sad moguće je da ili na cd-u nema ništa ili nije pravilno zatvorena sesija, vrag bi ga znao ovako na daljinu. U svakom slučaju provjeri da li na cd-u uopće nešto ima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma