Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: prehladjeni ste, a dojite????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ako je pitanje naslove teme onda doji i ne dvoji
    Ja dojim svoju Laru još uvijek i ne obazirem se na prehlade.
    Jedino je bebi prehladu teško durati pa stalno traži ciku ne bi li se umirila.
    Ako imate u ponedjeljak sistematski neka je pedijatrica pregleda i kaže svoje mišljenje. Ja nikada nisam pita ništa osim lupoceta za svoju temperaturu kada sam dojila i zajedno sam sa bebom odležala, da, dulje je trajalo oko mjesec dana.
    Njoj i sebi sam špricala fiziološku otopinu u nos i ja sam pila čaj os sljeza a i njoj sam ga davala samo razblaženog ( znači korijen sljeza je manje stajao uvodi da bude blag).
    Lara je meni tada imala 11 mjeseci pa je pedijatrica rekla da može pizi sljezov u manjim količinama ok 2 dcl dnevno.
    Pitaj za tako malu bebu i puno nosanja i tekućine i strpljenja i svima će vam proći, to je prehlada ( viroza) sigurno.
    Brzo nam ozdravite svi skupa

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj lasada prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je pitanje naslove teme onda doji i ne dvoji
    A dojiti, svakako.
    Ja dojim svoju Laru još uvijek i ne obazirem se na prehlade.
    Super, i ja još uvijek dojim i "ne obazirem se" na prehlade, ali moje dijete ima 4 godine, pa je to ipak malo drukčija situacija. mirella ni ne piše više o prehladi, nego o ružnom kašlju i da dijete ne može spavati.
    Njoj i sebi sam špricala fiziološku otopinu u nos i ja sam pila čaj os sljeza
    Ovo je jako dobro.
    a i njoj sam ga davala samo razblaženog ( znači korijen sljeza je manje stajao uvodi da bude blag).
    Lara je meni tada imala 11 mjeseci pa je pedijatrica rekla da može pizi sljezov u manjim količinama ok 2 dcl dnevno.
    Bojim se da ovaj čaj, niti bilo koji drugi, prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji ne dolazi u obzir do 6 mjeseci.
    puno nosanja i tekućine i strpljenja
    To da. Tekućine - dojenje.
    i svima će vam proći
    Velikima će proći, a kod male bebice se nije za igrati.
    to je prehlada ( viroza) sigurno.
    Da?
    Gastroenterocolitis. Uzročnici su različiti virusi, bakterije i paraziti.
    (Iz knjige "Godine prve - zašto su važne".) A virusa ima i opasnih: rota, adeno..., pa je dobro na vrijeme potražiti liječničku pomoć.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •