-
doznake za bolovanje radi mirovanja
pozdrav svima.nisam uspjela naci nesto sto me zanima na ovu temu.
naime, doktorica mi je otvorila bolovanje od 10.3. radi mirovanja međutim imala sam nekog posla u firmi pa sam cijeli mjesec radila (kolege su mi sve olaksali, cak sam natukla i prekovremene). doznake sam predala kadrovskoj ali posto sam radila oni za taj mjesec nisu poslali u hzzo (od 1.4. sam skroz na bolovanju tako d su samo te proslijedili). Zanima me salje li to i moj lijecinik nekud dalje ili hzzo ne moze znati da sam u to doba trebala biti na bolovanju?
Bitno mi je jer bi za taj mjesec trebala dobiti znatno vecu placu zbog prekovremenih i nekih bonusa. Jos uvijek mi nisu isplatili placu jer su mene pitali kako to zapravo ide i to.
Kolko ja znam samo firma salje u hzzo a lijecnik zapravo nema nista s time, ili sam u krivu?
hvala unaprijed.
-
liječnik nikome ne šalje doznake, ali komisija ide u kontrole pa su već vjerojatno vidjeli to...oni ne mogu znati da si ti radila taj mjesec osim ako te netko ne prijavi...
ali mislim da i nije neki problem oko svega s obzirom da te doznake tako i tako nisu odnesene baš na obračun
moj savjet ti je da pričaš sa svojom doktoricom, ako joj već nije bila kontrola neka ti jednostavno poništi te doznake (ako može naravno) i nek ti onda tvoji isplate plaću
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma