Splitska kavica u petak, 15,30 u Stella Mare.
Jeli vam odgovara sat???
prebrojimo se:
Blekonja, Irena, Nene2, Denny, Bublica...
Splitska kavica u petak, 15,30 u Stella Mare.
Jeli vam odgovara sat???
prebrojimo se:
Blekonja, Irena, Nene2, Denny, Bublica...
Aaaaaaa..... kavica!!! NAPOKON!
Ja stižem, naravnio, grmilo, sijevalo... PREDUGO je prošlo od zadnjeg puta, svašta nam se izdogađalo i jedva čekam da vas vidim!Šta se tiće ure, sve mi paše, od podne do ponoći... Ionako mi se ne ide na rivu.
Cure drage, Splićanke i vi koje se slučajno nađete u Splitu sutra, pridružite nam se, SVE ste dobrodošle!Volila bi da nas bude što više, da se upoznamo i popričamo, vjerujte, neće vam bit dosadno!
E da, ako netko ne zna, Stella Mare je na plaži na Trsteniku i ima zatvoreni dio za pušaće, tako da nam ni kiša (koja će sigurno past za Sv. Duju) ništa ne može.
VIDIMO SE!!!
ja stižem!!!!!! vidimo se!!!!
a vidjela sam da i aleksandraj dolazi!!!
Posljednje uređivanje od Blekonja : 06.05.2010. at 22:08
E sad mozda glupo pitanje ali.....da li je Stella Mare na Bacvicama ili kod Prime 3 (ne poznam bas super ST)Diana, trudna si cim je plus
ni na Bačvicama ni kod Prime 3.......to je na Trsteniku... tik uz more, tj. plažu.... bijeli kafić, nedavno preuređen!!!
evo možda nam se i goa pridruži, a i Tamara sa svojim bebačem!!!
Ne mogu stopostotno obećat jer imamo već dogovor otprije, ali bi volila. Bez auta sam, mogu li pješke od strane Trstenika uz more do kafića, pokušavam procijeniti koliko bi mi vremenski tribalo...
Na žalost, neću doći, već me umorilo jutro, predaleko mi da idem pješice.. Šteta, bilo bi baš zanimljivo upoznati vas, a bit će sigurno još kavica!
Drage cure sa kavice, pozdrav još jednom!
Bublica3, gargamelica, irena456, Blekonja, contra( i medeni bebač), Denny, aleksandraj drago mi je da sam vas upoznala i nadam se da ćemo nastaviti sa kavicama i da će svaki put nova trudnica častiti!
Sve koje nisu mogle biti s nama molim da mi se jave na pp ukoliko žele bedževe, pa se možemo dogovoriti.
Bio je stvarno super dan, Blekonja sa malenom točkicom i vijest o Dijaninoj beti, ma bravo cure ( i bravo CITO! )
Nene2 drago mi je da sam upoznala tebe, Gargamelicu i aleksandraj.
Bilo je ugodno i vesele me iduće kavice i nove trudnice!!!
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 07.05.2010. at 22:22
I meni je bilo super i veselim se sljedećoj kavici! I nadam se da ću do tad imat i ja kakav konkretniji plan za dalje.![]()
Meni je drago da sam upoznala sve cure i bilo jaaaako ugodno druženje
I potpisujem da sljedeći put nova trudnica časti ali nek ih bude vise pa da bude duplih , troduplih .... cascenja