-
Različiti iznosi rodiljne naknade iz mjeseca u mjesec
Ne kužim, pliz, ako netko ima komentar... Meni nije isti mjesečni iznos "Hzzo - rodiljni dopust" koji vidim svaki mjesec na izlistanju iz banke... Dakle, različito je od onog prosjeka 6 plaća koji su mi izračunali u računovodstvu i koje sam uredno predala u Socijalno... Prvi mjesec nakon poroda točno koliko mi je i prosjek plaća. Drugi mjesec 1000 kn više od prvog. Treći mjesec točno. Četvrti mjesec 500 kn manje. Peti mjesec 1000 kn više. Kao na dobitku sam, ali šta ako budu tražili da im vratim? Zar ne bi taj iznos trebao biti fiksan za tih prvih šest mjeseci? Ili ja nešto ne kužim...
Kako je to moguće? Hajde da se razlikuje u kunu-dvije, ali ovako... ne znam...
-
ne može ti biti isti iznos jer HZZO izračunava prosječnu vrijednost tvog jednog radnog sata na temelju ER-1 obasca i to množi sa ukupnim brojem radnih sati u jednom mjesecu
-
ov isi koliko radnih dana ima u mjesecu, ak znaš koliki ti je bio prosjek ( satnica) možeš si sama pomnožiti s brojem radnih sati u pojedinom mjesecu. Bilo bi lijepo kad bi svi mjeseci za isplatu imali 23 radnih dana, a oni koji su isšli u obračun 19 dana, svi bi mi bili na konju, ali nije nažalost tak.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma