Nije vam lako
Prije svega morate poraditi na komunikaciji i probati izgladiti odnose.
To sto je ona u pubertetu nije dovoljan razlog da prestane svaka komunikacija izmedju vas dvije, mora postojati neki razlog koji nju muci vec duze vrijeme.
Sto se tog problema tice ja bih vam preporucila odlazak psihologu koji bi vam i jednoj i drugoj mogao pomoci na ponovnoj izgradnji odnosa.
Prije svega morate razgovarati s njom i objasniti da mjesecnica nije nesto cega bi se trebala sramiti i da uvijek s vama moze otvoreno razgovarati o tome te da joj uvijek mozete pomoci savjetom i podrskom.
To je jedna od tema koje ne bi trebale biti tabu izmedju majke i kceri i bas mi je zao sto to prolazite
Kako reci vasem suprugu?
Pa normalno razgovarajte s njim kao majka svog djeteta sa ocem djeteta, to sto je on musko nema nikakve veze, trebali bi o ovim temam najnormalnije razgovarati.
Koliko ste sigurni u redovitost njezinih mjesecnica?
Da vam se ne desi da promjenite termine ljetovanja a njoj bas mjesecnica zakasni i opet se poklopi
Moj savjet vam je da ne mjenjate nista, ako zelite mozete kceri predloziti koristenje tampona mini, ali s obzirom na vas trenutni odnos neznam koliko bi joj bilo ugosno o tome s vama razgovarati
Sto se ulozaka tice, ja vam mogu reci iz vlastitog iskustva sto sam napravila.
Kupila sam kceri vise vrsta tankih ulozaka s krilcima i ona si je izabrala one koji joj najbolje odgovaraju, u nasem slucaju radi se o Naturela liniji.
Zelim vam puno srece