Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: Simptomi prve menstruacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lijek - 3x paracetamol da temperature. To je sve, druge lijekove ne uzima i u principu je vrlo zdrava, nijedan dan nije bila ono bas bolesna.

Vukla je tu hunjavicu, pa ju je zapeklo grlo u sri -cet, a jucer je imala temperaturu 38 C. - no to je sve tipicno za ovaj period.

Oslabljen imunitet sam spomenula u smislu da je prehlada otisla u virozu, taj jedan dan temperature.
    Da je imala vise vremena za odmaranje, mozda bi prosla bez toga.

Mislim, prehlada je nama tjedan dana curenja nosa, da pece gelo, ali da uz caj, vitamin C, med (homeopatiju) prodje.

Stres u smislu da je imala minimalno slobodnog vremena. Sve obveze je rado hendlala, no mozda je bolje jedan dan nesto preskociti i odspavati ako si "nacet" prehladom.

I ne bih htjela panicariti, to je tek drugi put za poremeceni ciklus i u toj dobi je to i za ocekivanje (rekla pedijatrica kad smo prvoga puta pitali).

Visoka je 170+ cm, ima 50 kg, misice, jede sve i dovoljno i opcenito je vrlo zdrava.

Na hormone zbog dva poremecena ciklusa ju ne bih stavljala, pogotovo ne u ovoj dobi - pedijatrica je tada rekla da bi napravilo vise stete nego koristi, da to rade nakon 2-3 godine stalno nepravilnih ciklusa .

Sjetila sam se danas Rebeccine kceri u smislu da smo se nakon nekoliko redovitih ciklusa ponadale da su se regulirali, no sto ocito jos nisu....

Na odmoru i podizanju zimskog imuniteta cemo poraditi, a ako bude bilo potrebe mozemo i do pedijatrice, naravno.

Curka mi sad kaze da je dobro.
    Idem ju potjerati u krpe.
    Posljednje uređivanje od Elly : 26.12.2016. at 00:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •