Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: Simptomi prve menstruacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pedijatrica kaze da su joj visina vs tezina i omjer misicne mase savrseno u redu.

Niti ne premrsava, niti djeluje mrsavo. Fit je. Nema nikakvih problema sa prehranom.

Nedavno su u skoli pricali o tome kako vide svoje tijelo i decki su usporedjivali sto kazu cure i obrnuto, i sto sami za sebe pricaju, uglavnom svakakve tehnike su koristili, pa je roditeljima to preneseno - moja je uz samo jos jednu kolegicu od 13 cura u razredu "proglasena" osobom sa najtocnijom slikom o samoj sebi sto se tice izgleda i prehrambenih i ostalih navika.

Tako da sto se toga tice nismo zabrinuti ni mi mi pediatrica.

Racunaj na to da je tvoja koliko, dvije-tri godine? starija pa je i normalno da ima 17 kila vise od trinaestogodisnjakinje.

N.Grace ima pravo, sve je to vrlo individualno.
    Ja oduvijek imam 26-dnevni ciklus (do te mjere da se ne sjecam pocetne neredovitosti), a imam hormonalnih problema.
    Tako da ne bih generalizirala.

Viroza je na zalasku (nema vise temperature ni grlobolje, jos samo curenje nosa i malo kaslja; upravo se vratila iz parkica gdje je igrala kosarku. )

Uglavnom, smireno pratimo situaciju

Takodjer kaze i da je u ovoj dobi neregulirani ciklus normalna pojava.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja oduvijek imam 26-dnevni ciklus (do te mjere da se ne sjecam pocetne neredovitosti), a imam hormonalnih problema.
    Tako da ne bih generalizirala.
    isto kao i kod mene, samo je 28 do 30-dnevni ciklus
    uvijek uredno na vrijeme uz hormonalni poremećaj
    i bila sam vrlo mršava, manje od 50 kg na 169 cm visine
    slažem se s aleks, napravite još pretragu na željezo, to je super savjet

sjećam se da je moj prvi menzes trajao preko 20 (!) dana, krvarenje je bilo umjereno do oskudno, ali je bilo baš dugo
    i kod moje curke traje minimalno šest do sedam dana (nekad čak i osam), krvna slika i željezo su joj uredni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •