Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: davanje novca sestri koja iznosi bebu??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A meni nije jasno ni zasto bi se poklono davali?

Ajd neko ko je dugo bio u bolnici, pa se sprijateljis sa osobljem.... Ali ovako, tri dana tamo, sve sestre sam uglavnom videla po jednom. Pa sta sad, kad mi prodavacica vrati kusur ja joj kupim poklon jer je lepo zbrojila? Ili da u banku nosim poklone jer mi uvek kazu stanje na racunu kad pitam?

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    A meni nije jasno ni zasto bi se poklono davali?

Ajd neko ko je dugo bio u bolnici, pa se sprijateljis sa osobljem.... Ali ovako, tri dana tamo, sve sestre sam uglavnom videla po jednom. Pa sta sad, kad mi prodavacica vrati kusur ja joj kupim poklon jer je lepo zbrojila? Ili da u banku nosim poklone jer mi uvek kazu stanje na racunu kad pitam?
    Po meni pokloni - po zasluzi, meni je prvi porod bio koma i niš nisam davala (i to je bilo nešto jer da sam se zainatila išla bi do ravnatelja zbog životinjskog postupanja i dovođenja života-mog-u opasnost- iskrvarila sam na stolu a na moje vapaje sestra se derala na mene, dr je slučajno još jednom išao u vizitu - a nije trebao jer mu je smjena davno gotova bila - i hitno me operirao- već sam u komu pala, to je bilo 1997.g - Merkur), prije 3 god sam imala prelijep porod u Rijeci, postupali su sa mnom ko da imam debelu veze (a nismo nikoga poznavali i nemamo nikakvo zvučno prezime ni niš) i ja sam gotovo time bila šokirana - ono - došlo mi da im kažem:" Ej ljudi ja nisam ta za koju me smatrate!", imala sam osjećaj ko da kradem nekome identitet pa me tretiraju ko kraljicu - njima smo na kraju dali košaru sa poklonima. Ali sestri na izlasku nismo. I da - rekli su da to nismo trebali davati, da je previše. Uglavnom bili smo šokirani ljubaznošću i poniznošću! Takvi zaslužuju poklone a da zaista imamo veliku lovu ja bi i donirala njima da mogu kupiti...... štogod. Jer zaista zaslužuju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •