Po meni pokloni - po zasluzi, meni je prvi porod bio koma i niš nisam davala (i to je bilo nešto jer da sam se zainatila išla bi do ravnatelja zbog životinjskog postupanja i dovođenja života-mog-u opasnost- iskrvarila sam na stolu a na moje vapaje sestra se derala na mene, dr je slučajno još jednom išao u vizitu - a nije trebao jer mu je smjena davno gotova bila - i hitno me operirao- već sam u komu pala, to je bilo 1997.g - Merkur), prije 3 god sam imala prelijep porod u Rijeci, postupali su sa mnom ko da imam debelu veze (a nismo nikoga poznavali i nemamo nikakvo zvučno prezime ni niš) i ja sam gotovo time bila šokirana - ono - došlo mi da im kažem:" Ej ljudi ja nisam ta za koju me smatrate!", imala sam osjećaj ko da kradem nekome identitet pa me tretiraju ko kraljicu - njima smo na kraju dali košaru sa poklonima. Ali sestri na izlasku nismo. I da - rekli su da to nismo trebali davati, da je previše. Uglavnom bili smo šokirani ljubaznošću i poniznošću! Takvi zaslužuju poklone a da zaista imamo veliku lovu ja bi i donirala njima da mogu kupiti...... štogod. Jer zaista zaslužuju.