Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Pečačenje fisura (trajnih zubi)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

to što sam ja napisala "dakle kakvo pečaćenje " je moj stav prema tomu, dakle moje mišljenje o tomu...dakle ovo je forum na kojem možemo iznijeti svoj stav ne...

i ne nije to isto kao to što si navela sa ginekološkim pregledima, papa testovi i pregledi su prevencija nečeg opasnijeg što bi se moglo dogoditi i to nema nikakve veze niti usporedbe sa tim što ja ne želim "pečatiti" zube svojim klincima...bdw.stomatolog moje djece nije za to, valjda je starog kova kako i mnogi doktori koji su npr.protiv nekih cijepiva za razliku od drugih koji ih preporučaju, naravno zadnju riječ imamo mi roditelji i olučujemo za njih.

Ja smatram da im to nije potrebno i to je to.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas se smatra da ukoliko dvije godine nakon nicanja zubi nije došlo do karijesa nema sklonosti za njegov razvoj pa pečaćenje nije potrebno. I postoji opasnost da se pri pečaćenju karijes zavuče ispod materijala i kasnije dolazi do razaranja zuba...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    Danas se smatra da ukoliko dvije godine nakon nicanja zubi nije došlo do karijesa nema sklonosti za njegov razvoj pa pečaćenje nije potrebno. I postoji opasnost da se pri pečaćenju karijes zavuče ispod materijala i kasnije dolazi do razaranja zuba...
    Ako je ovo točna informacija, baš me veseli.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je ovo točna informacija, baš me veseli.
    To nije točna informacija, ako pitaš najbolje HR pedodonte. Sad da se na glavu okreneš. A naravno da se među ostalim zubarima mišljenja razlikuju. Moj bivši zubar smatra da ništa ne valja osim amalgama...

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zašto misliš da to nije točna informacija..kaže tvoj pedodont ili????

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da.
    uvjerena sam da nije točna jer najbolji (pod tim mislim profesori na stomatologiji i ini) hrvatski pedodonti pečate. I preporučuju pečat.
    mislim, nebi ja ovako ko laik tvrdila ništa-jer nemam pojma. Ako neću vjerovati ovima gore-kad se o zubima radi-e onda neću nikom

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

onda kao laik nemoj n išta ni tvrditi...do tebe je da li ćeš to napraviti ili ne..ipak nisi stručna...ponavljam, odeš kod tri doktora i dobiješ tri različite dijagnoze

ono što jedan tvrdi ne mora biti točno, zar ne..imamo pravo na više mišljenja

ali ti ipak tvrdiš DA info nije točna, zar ne????

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    I postoji opasnost da se pri pečaćenju karijes zavuče ispod materijala i kasnije dolazi do razaranja zuba...
    kako se može zavući karijes ispod pečata? misliš ako je karjes već prisutan, a neda se primjetiti?

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

krumpirić...otkud ti ideja da se ljutim heheheheh

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Anemona

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu