Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: muke po alimentaciji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno muke po alimentaciji

Obratila bi Vam se svima za pomoć jer je više glava pametnije od jedne.
    Ovako stoje stvari-rastavljena sam od 12.mjeseca kada je moja princeza bila stara 4 mjeseca.Sudskom odlukom je donešena visina alimentacije i datum do kada treba biti uplačena,no međutim moj bivši muž se toga ne pridržava,uplačuje kad god njemu paše i iznos koji je puno,puno manji od onoga koji je dogovoren na sudu(dogovoreno je 1000.kn a ona plača između 300 i 500 kn,kako koji mjesec).Obračala sam se centru za soc.skrb no oni mi govore da ga tek mogu tužiti ako ne uplati uopče alimentaciju 6 mjeseci.Pokušavala sam im objasnit da nemam primanja ,pošto sam studentica i da malena i ja živimo od doplatka i alimentacije,no njihov je odgovor bio da se prijavim na burzu.Prijavom na burzu moram odustati od fakulteta i pitanje je jel bi našla posao jer imam završenu gimnaziju.Na pitanje da li imam pravo na kakvu pomoć njihov odgovor je bio ne jer nisam na burzi i živimo u vlastitom stanu,pa neka iznajmim dio stana
    Molila bi ako tko ima kakav savijet šta da radim i je li postoji kakav drugi način da ga se prisili jednostavno da počne plačat normalno i isplati zaostatke.Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

na primanja imas pravo ako ti primanja ne prelaze određenu ljestvicu, a ne zato jer jesi ili nisi prijavljena na burzi.
    od centra mozda ne mozes dobiti nista, ali

1.nazovi HZMO i raspitaj se za dječiji doplatak http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=5
    2. pitaj opet u CZSS dali ti mogu dati barem jednokratnu pomoc
    3. na podrucju svog grada zovi u gradsku upravu i raspitaj se o socijalnim programima, ako si iz rijeke onda je to: http://www.rijeka.hr/ObliciPomociU

to je odprilike sve sto mozes napraviti, tocno je da ti CZSS ne moze isplacivati uzdrzavanje ako dobijas makar i 1 kunu od alimentacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •