lola3 da li će tvoja beba, kasnije dijete gledati tv ili ne i koliko dugo prije svega je tvoja osobna stvar, ali mala beba nema kaj raditi pred tv-om niti 10 min. , no kao što sam već miljun puta rekla, svatko je najpametniji za sebe i najbolje zna što i kako i zašto čini, kao i što sam snosi odgovornost za svoje postupke. ovo je ionako samo jedna forum, ništa više od toga...
a meni osobno je i inače gledanje televizije zatupljujuće, asocijalno i posve nepotrebno gubljenje vremena u prazno s obzirom na kvalitetu današnjih programa općenito, osim toga to nije niša novoga, poznato je je već odavno da najniže socijalne šihte, ne nužno najniže financijski, najviše puše, najviše konzumiraju gotovo hranu i najveći su konzumatori televizije. jedino što kod nas odrasli u kući gledaju su programi sa vjestima 24/7 što radi posla što radi opće informiranosti te povijesni programi i dokumentarni. mi se još uvijek radije družimo ili čitamo nego provodimo to malo slobodnog vremena što danas radni čovjek uopće ima na raspolaganju pred tv-om. a sve se to tiče i beba i djece. što ranije počnu sa sticanjem navika, to bolje te navike i utvrđuju i teže ih se rješavaju.