Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Čudno ponašanje bebe pred spavanje na večer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    neke žene ovdje me uvijek iznova iznenađuju sa svojom isključivosti, ali dobro, nije bila tema. mislim da bebu i staviš 10 minuta pred tv (ako je neki smirujući program) neće ostavit trajne posljedice na njenu psihu, ali bolje da ne počinjem jer bi mogla biti krivo protumačena...
    lola3 da li će tvoja beba, kasnije dijete gledati tv ili ne i koliko dugo prije svega je tvoja osobna stvar, ali mala beba nema kaj raditi pred tv-om niti 10 min. , no kao što sam već miljun puta rekla, svatko je najpametniji za sebe i najbolje zna što i kako i zašto čini, kao i što sam snosi odgovornost za svoje postupke. ovo je ionako samo jedna forum, ništa više od toga...

a meni osobno je i inače gledanje televizije zatupljujuće, asocijalno i posve nepotrebno gubljenje vremena u prazno s obzirom na kvalitetu današnjih programa općenito, osim toga to nije niša novoga, poznato je je već odavno da najniže socijalne šihte, ne nužno najniže financijski, najviše puše, najviše konzumiraju gotovo hranu i najveći su konzumatori televizije. jedino što kod nas odrasli u kući gledaju su programi sa vjestima 24/7 što radi posla što radi opće informiranosti te povijesni programi i dokumentarni. mi se još uvijek radije družimo ili čitamo nego provodimo to malo slobodnog vremena što danas radni čovjek uopće ima na raspolaganju pred tv-om. a sve se to tiče i beba i djece. što ranije počnu sa sticanjem navika, to bolje te navike i utvrđuju i teže ih se rješavaju.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ma slažem se da je tv većinom bezveze, gledam ga dnevno najviše sat, a u prošlom stanu ga nisam ni imala...svejedno mi nije jasno kako da beba ni pet minuta ne provede pred tv-om ako je on u dnevnoj sobi, a ona je stalno isto tamo sa mnom. i ne gori od jutra, ali možda bi mama i tata nekad pogledali vijesti ili slično. kao što sam već rekla, isključivost ne volim i to je to...
    i baš provokacije radi, zar stvarno misliš da beba može razlikovati inteligentnost i obrazovnu funkciju povijesnog dokumentarca ili meksičke sapunice??
    p.s. inače, svjesno sam preselila gotovo iz centra grada na selo kraj Zg baš zbog kvalitete života i jedemo većinom samo svoje povrće, voće, pa čak i meso pa svejedno prijateljicu koja ima bebu i živi u mamutici i možda nema novaca da kilu mrkve plati sto kuna zbog toga ne osuđujem i ne nazivam niskom socijalnom šihtom....
    i najviše na svijetu se mrzim svađati i prepucavati, ali eto uspjelo vam je isprovocirati me

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    p.s. inače, svjesno sam preselila gotovo iz centra grada na selo kraj Zg baš zbog kvalitete života i jedemo većinom samo svoje povrće, voće, pa čak i meso pa svejedno prijateljicu koja ima bebu i živi u mamutici i možda nema novaca da kilu mrkve plati sto kuna zbog toga ne osuđujem i ne nazivam niskom socijalnom šihtom....
    e da, inače ovo ti je jako OK razmišljanje, ali poanta mog posta je bilo malo drugačija, al nije to više ni bitno, a nije ni tema...

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jedino što kod nas odrasli u kući gledaju su programi sa vjestima 24/7 što radi posla što radi opće informiranosti
    Za bebu je svejedno da li je na televiziji meksička sapunica ili dokumentarac, ali za dijete nema ništa gore (na tv-u) nego da gleda vijesti.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Za bebu je svejedno da li je na televiziji meksička sapunica ili dokumentarac, ali za dijete nema ništa gore (na tv-u) nego da gleda vijesti.
    nemam pojma, moja ne gleda niti jedno niti drugo, a ni treće, a i bogami neće tako skoro...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •