Nitica prvotno napisa
Mamaitata prvotno napisa
Momze, nisam znao da je Zach tako mali. Nika je u velikoj kadi od 4. mjeseca (i uziva u njoj ko prasica).
Ovo je malo van teme, sorry...ali i moj Matija je prošao 4. mjeseca i dječja kadica mu je premala, pa bi ga prebacila u veliku. Zanima me koliko da vode stavim i da li bebače pridržavate ili ih pustite da samo leže u vodi? Možda je glupo pitanje, ali malo me strah da nekaj krivo ne napravim.
Nemas kaj krivo napraviti. Stavis ne vise od 7-8 cm vode i polijevas ju sa nekom casom.
Ono sto je bitno je da se bebaci vrlo lako mogu nagutati vode i da i 5 cm vode moze biti opasno. Bebe su ko mali usisivaci pa kada im voda dodje do nosa, pocnu usisavati umjesto puhati tako da treba paziti na to. Pasti ti nemre jer jos ne stoji, prevrnuti isto jer jos ne sjedi.... Naravno, ruke su uvijek na njemu...
Vidjet ces kasnije kada ustane pa pocne strugati zubima emajl sa ruba kade...ili kada mu je bas super baciti se potrbuske u vodu.....ili okretati pipu u smijeru "vruce"......ili pospricati cijelu kupaonicu....