Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: upomoc jedna dojka nema vise mlijeka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Napetu dojku pazi, redovito je prazni, ako ima kakva kvržica masiraj i razbijaj pod tušem, stavljaj tople obloge. Ako je samo napetija od druge, malo više pazi na nju i nudi djetetu. Ako treba, izdoji da popusti napetost. Inače se unutar 2-3 sata nudi ista dojka.

Kako dijete piški i kaka? Nudiš li išta osim dojke? Ima li dudu?

Za hitniju pomoć , zovi SOS, a ima nas i na FB-u https://www.facebook.com/groups/RODA.dojenje/

Agrum avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Stolica je kruća, zlatnožute boje. Cca 5-6 puta dnevno. Piški non stop, boja urina svijetlo, prozirno žuta. Bila mi je patronažna jučer i kaže da je sve ok. Međutim to s razlikom u veličini dojke je krenulo poslijepodne. Bebici ne dajem bočicu, dudu varalicu sam upotrijebila možda 4 puta isključivo kod presvlačenja (makar ne bi ni tada), jer je pedijatrica savjetovala da mu dam dudu kako ne bi dobio herniju jer jako plače.

Ova "napetija" dojka je toliko napeta koliko je inače prije svakog obroka, no ova slabija se kao nije napunila. Probala sam izdojiti maloprije ovu slabiju jer sam shvatila da izdajanjem potičem stvaranje mlijeka pa sam mislila da će se onda jače napuniti... Malo sam zbunjena, jel trebam smanjiti napetost u napetoj ili potaknuti laktaciju u slabijoj?

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Napetu dojku pazi, redovito je prazni, ako ima kakva kvržica masiraj i razbijaj pod tušem, stavljaj tople obloge. Ako je samo napetija od druge, malo više pazi na nju i nudi djetetu. Ako treba, izdoji da popusti napetost. Inače se unutar 2-3 sata nudi ista dojka.

Kako dijete piški i kaka? Nudiš li išta osim dojke? Ima li dudu?

Za hitniju pomoć , zovi SOS, a ima nas i na FB-u https://www.facebook.com/groups/RODA.dojenje/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •