-
neredovita stolica
Ispričavam se ako ova tema već postoji, ali nekako baš nisam naletila na nju.
Curica će mi sada dvije godine. Od rođenja je imala neredovitu stolicu, svaka 2,3,4, dana, ali budući da je do 6 mjeseci samo dojena, doktorica je rekla da je to normalno i nema mjesta zabrinutosti. još uvijek ju dojim, ali normalno da jede i svu drugu hranu, nemamo nikakvih problema s alergijama ili slično tj. nema zapreka da konzumira bilo kakvu hranu, osim što najviše voli cicati, he,he. Ali, da ne duljim, problem sa stolicom je i dalje tu. Često kaka tek svaki 3,4 ponekad i 5 dan. Stolica često uopće nije tvrda, što je nekak čudno. Ona vidno kaka, ali nemam nikakav dojam da ju to boli. Ali sad sam već dosta zabrinuta pa bih molila savjete i iskustva. Naravno da ću se obaratiti i doktorima. Ide u vrtić i tamo je prehrana stvarno raznolika, ne vjerujem da je u toj hrani problem. Nije baš luda za tekućinom iako joj naravno probam dati što više, neće niti suho voće- šljive, smokve i sl. Sada joj dajem laktozu, to su mi preporučili. Hvala unaprijed
-
http://forum.roda.hr/threads/23393-l...pacija+stolica evo jedna tema koja je donekle slična. Samo mi je neobično što kažeš da čak i nakon više dana ima mekanu stolicu. I ja mislim da je najbolje da se javiš doktoru.
-
Hvala puno, bit će od pomoći, nije mi palo na pamet tražiti pod tim nazivom temu
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma