Nakon puno priče, puno muke i puno razmišljanja podigla sam slušalicu i naručila se kod doktora opće medicine. Idem u ovaj četvrtak i ne znam kako joj sve ispričati! Zašto? Možda zato da me ne proglasi ludom. Mene muče napadi panike. Bez razloga, u banalnim situacijama: kod kozmetičara-onesvjestit ću se; u prometnoj gužvi-hitno moram na wc, a nemam gdje-panika; ptičija gripa-što ako se razbolimo? Što ako...
Kad smo s Anom bili na pregledu kukova sjedila sam u bolničkom wc-u i mislila da ću umrijeti. A imam potpuno zdravo dijete i uzv je bio obična kontrola. I ima toga u nedogled. Za par mjeseci se vraćam na posao zbog kojeg moram putovati, pa me je i toga strah, mislim vlaka jer mi je u njemu znalo pozlit. Zbog svega toga sam odlučila ispričati to doktorici. U obitelji imamo dugu povijest problema sa štitnjačom, pa me mama uvjerava da je to od toga. Uz stah sam prmršava: 169cm i 54kg i naveče kad legnem zna mi jako lupati srce, pa bi i to provjerila. Ali ti strahovi, to mi počinje ometati normalan život, nikad ne znaš kad će te pogoditi. A neugodno mi je o tome pričati jer živim u malom mjestu, pa imam osječaj da ako odem psihologu ili psihijatru da će svi znati i misliti da sam luda! Ima li još tko ovakve probleme? Recite mi da nisam luda!!!!![]()