Andrija mi je dosao s nekim reklamnim letkom za Djecji ljetni kamp na Solti. Nazalost ne poznam nikoga tko je tamo slao dijete, a htjela bih pouzdane informacije, ako netko zna.![]()
Andrija mi je dosao s nekim reklamnim letkom za Djecji ljetni kamp na Solti. Nazalost ne poznam nikoga tko je tamo slao dijete, a htjela bih pouzdane informacije, ako netko zna.![]()
Ja sam 1995. bila tamo (u Nečujmu) kao klinka, u engleskom kampu, bilo je stvarno ok. Ne znam da li je to taj kamp o kojem ti pričaš, ali eto...
Jeste, to je taj kamp, samo mi trebaju malo svjezije informacije.
Ne znam da li mislimo na isti kamp ali školski kolega mog sina je prošlo ljeto bio u nekom kampu, mislim daje to to, da se radilo o Šolti. Sve je organizirano, djeca mogu birati o koju će grupu (imaju glazbene, izviđačke, gusarske..)..sve skupa traje mislim tjedan dana i cilj je učenje engleskog. Mama od dječaka je bila skroz zadovoljna. Kamp je ograđen, imaju svoje zaštitare svugdje uokolo kampa, svoju doktoricu, psihologinju i voditelje svake od tih gupa.Meni je zvučalo super, samo je cijena bila poprilična ali naravno da sam zaboravila o kojoj lovi se radi
Ma da?!I ja sam bila iste te godine, isto u Nečujmu!
Moje iskustvo- bilo mi je prekrasno!!!! Super smještaj, super hrana, super društvo, super učenje, super zabava (koncerti, maskembali, plesnjaci u disku.....)...ma nešta predivno! Baš mi je drago čuti da i dalje rade! Nadam se da će raditi i kad moje dijete bude te dobi!Svakako preporučujem! Dijete će vam biti zahvalno čitav život, kao što sam ja svojim roditeljima!
desetogodisnji sin od poznanika je bio prosle godine. nemam neke informacije kako to tocno izgleda, osim da je dijete bilo odusevljeno i da ide i ove godine.
ne znam da li ti je ovakva informacija neka pomoc, ali...
marta, jel to u nečujmu ili u rogaču?
nečujam se jako promjenio (na gore) i nije više onaj isti kao 1995., ne mislim na kamp već mjesto
je. nekad je tamo bilo odlično, ali sada
prvo, ružno je novo apartmansko naselje, drugo napravili su bazen(baru) metar od mora u kojem se brčka hrpa ljudi i izgleda odvratno, prepuno je ljudi...
a i čuvita nije više ono što je bila
ali mislim da tamo više nema kampa, zato sam pitala jel to u nečujmu ili u rogaču :/
Provjerila sam, riječ je o Rogacu. Sad opet trebam info ispočetka.
dakle, nisam bila u kampu, ali ljetujem u rogaču pa ti mogu reći kako izgleda izvana
meni izgleda da se oni ludo zabavljaju
imaju plažu odmah ispred kampa koju koriste samo oni. u moru je tobogan, neka piramida i svakakva čuda za igranje. more tamo nije jako duboko (to je zapravo jedna mala uvala). navečer imaju nekakve tulume, nekad na hr. a nekad na engleskom, pa neke igre...
velika mana kod tog odmarališta je što je između plaže i kuće cesta po kojoj idu auti (to je jedina, nema druge ceste, ne možeš ne proć tamo). ali, s druge strane, u rogaču je tolika 'gužva' da prođe jedan auto svakih 15min, a možda i pola sata, a svi voze sporo
spavaju u nekim kućicama koje su na super mjestu, u hladu tj. šumici i mislim da im je tamo baš ugodno
meni su ti klinci ljeti baš simpa i, ponavljam, mislim da im je jako zabavno![]()