Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Zajedničko spavanje - do kada?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Zajedničko spavanje - do kada?

Mogu li mi iskusniji zajednički spavači reći iz vlastitog iskustva do kada su klinci htjeli spavati s vama?
    Pretpostavljam da u nekoj dobi klinci svojom voljom napuste roditeljski krevet. Sears kaže da je to između 2 i 3 godine. A što kažu vaša iskustva?
    Isto to me zanima i za dojenje?

Pišem ovo u nadi da Grga neće iz naše postelje u srednju školu i da mu neću morat dolazit na veliki odmor davat cicu gablec!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ida je spavala prve dvije godine sama u svom kreveticu. od druge do danas najradije spava s nekim

noa spava s nekim od prvog dana. njemu se cesce dogodi da zna odspavat sam iako uvijek netko bude blizu dok zaspe...

leo je od pocetka usred guzve, ne znam jos kako ce se to kod njega rijesiti

ne vidim nesto lose u tome da dugo spavaju s nama. pa i ja, odrasla, imam potrebu uz nekog se prigurati dok spavam, sto bi mi djeca jadna sama se hladila u svojim kreveticima a da za gablec dobije porciju mmlijeka, bolje nego colu

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm..ovim tempom dok ne odluči dovesti ženu, ljubavnicu, njezinu djecu i njihovog strica od njenog prvog muža u moj krevet.

e, tu povlačim granicu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    hm..ovim tempom dok ne odluči dovesti ženu, ljubavnicu, njezinu djecu i njihovog strica od njenog prvog muža u moj krevet.

e, tu povlačim granicu
    Tako nekako, ha, ha!

D je spavao prvu godinu sam, onda do četvrte s nama i onda se odselio.
    H se uselio trećeg dana, a tata se iselio na kauč...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ema jo sspava s nama (4.5), tri dana je spaval ana velikom krevetu koji smo unijeli u nasu sobu i onda se vratila medju nas.... jedini problem - MM se jos nije iselio na kauc.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

M s 3 godine i 3 mjeseca još uvijek spava s nama i nepokazuje ama baš nikakav interes da se preseli u svoj veliki krevet s toboganom i u svoju lijepu šarenu posteljinu i zvjezdice na stropu i svoju mjesec lampicu.

Niš ne pali. A ja ni ne inzistiram. I nama se sviđa ovakvo zajedničko spavanje. Nemremo zaspat ako nije u sredini u našem krevetu.

Najzgodnije mi je da je u krevetu uvijek priključena na mene. Svoje stopalo uvijek ima naslonjeno na mene. Ili pritisne cijelo stopalo, ili samo petu ili samo prste, ali je uvijek tu.
    I ja se odmičem, a ona me uvijek nogom traži.

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moji decki imaju sad (skoro) 7 god. i 4 god.. Kad su bili bebe cicalice spavali su u kreveticu odmah do naseg kreveta s maknutom bocnom ogradom pa su uglavnom bili na nasem krevetu. Stariji sin je dobio svoj krevet kad je imao oko 2 god. (da ga pripremamo za brata i da se navikne da spava u svom krevetu) no na kraju je on i dalje spavao snama jos do nekih 3.5 god. Od 3.5 g. do nekih 4.5 je spavao u svom ali bi po noci trazio da dodjem knjemu svako malo, tak da sam tada spavala malo snjim, malo u svom krevetu. Od 5. godine spava potpuno sam i rijetko kad dolazi knama u krevet (spava u nasem krevetu jedino kad je bolestan da ga mogu pratiti po noci).

Mladji sin ima sad 4 god., spava u svom krevetu no negdje usred noci tupa-tapa do naseg kreveta. Tak da se moze reci da pola noci provede u svom krevetu a pola u nasem.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Najzgodnije mi je da je u krevetu uvijek priključena na mene. Svoje stopalo uvijek ima naslonjeno na mene. Ili pritisne cijelo stopalo, ili samo petu ili samo prste, ali je uvijek tu.
    Srce malo

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Citiraj Matilda prvotno napisa
    Srce malo
    pridružujem se matildi, imam i ja jedno malo i jedno veliko srce koji me traže po krevetu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ales cuzamen

bety1b

Početno

Ja sam vodila "rat" s najstarijim.Nikako u krevet dok jednom sam nije rekao "mama SAM ŽELIM SPAVATI".Doduše imao je 6 god.zaljubio se u vrtiću i cura mu je rekla da ona sama spava i eto poslušao nju....

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ahaa, treba se zaljubiti.
    i to u curu koja spava sama.
    ima znaci svega jos par godina fore.

bety1b

Početno

A evo nastavka priče.Zamolio me nočas da spava samnom jer tate nema i pitao me da želi kovrčavu kosu za Božić jer se njegova Martina zaljubila u drugog.Ah ta djeca

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vidi, vidi nisam znala, to preseljenje dode sa zaljubljenoscu.
    hm,hm sto je gore da se zaljubi (tek je pet i pooool!! kud prije), ili da se i dalje guzvamo svi skupa.
    pitati cu mm-a.

bety1b

Početno

Situacija sljedeća danas je sve u redu.Ona mu je nosila knjige.E nema više kavalira to je neka nova mladost.I sad je išao u krevet sam bez "rata" sa mamom i tatom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •