Moja curka od 8 mjeseci ima par lišajeva na tijelu. Prvo su se javili na licu, kod uha. to smo povremeno mazali bepantenom i onda bi se povukli ali nakon kratkog vremena bi se opet vratili. onda se jedan pojavio na nogici, pa na rukici i već ih je bilo 5! dokica nam je prepisala kremicu koju su nam napravili u apoteci ali koja ima kortikosteroida. mi smo po uputi mazali tjedan dana (makar nisam bila oduševljena) i 3 su se povukla, 2 ostala... e sad ne znam kaj da radimo. dokica veli da pustimo da koža "odmori" tjedan dana pa da ove preostale još namažem sa tom kremicom al ja najrađe nebi.
molim vas, ako netko ima iskustva s lišajevima i ako postoji možda kakav prirodni lijek...bila bi zahvalna![]()

! dokica nam je prepisala kremicu koju su nam napravili u apoteci ali koja ima kortikosteroida. mi smo po uputi mazali tjedan dana (makar nisam bila oduševljena) i 3 su se povukla, 2 ostala... e sad ne znam kaj da radimo. dokica veli da pustimo da koža "odmori" tjedan dana pa da ove preostale još namažem sa tom kremicom al ja najrađe nebi.
Odgovori s citatom