Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Hotel Borak BOL

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Hotel Borak BOL

kao što i tema kaže, je li netko bio? jel to zbilja za obitelj s malim djetetom ili pak nije..
    hvala

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

koliko malim djetetom i što točno tražiš?
    za sam hotel ne znam jer nisam bila nekoliko godina, ali znaj da do mjesta imaš za hodati, a da po šetnjici - koja je samo jedan od puteva - ja ne bih do centra klinca od 2-5 godina puštala bez nadzora jer je na nekim mjestima visinska razlika do plaže, ono, opaka

sam Bol je, po mom mišljenju, za vrlo strpljive mame: nema pličaka, vjetar puše svaki dan i svaku večer, brdovito je, pa je vožnja biciklom noćna mora, mramorna šetnjica je klizava i kad ne pada kiša, a kad pada, uf! uz samo šetnjicu zna biti jako strmo... ono, ako tamo niste išli cijeli život pa da nemrete bez njega, ja ne bih preporučila, pogotovo treperavim mamama

Ako je Brač u igri, preporučam neko mjesto na strani prema Splitu, blizu plaže Lovrećine - to je ok za malu djecu, puno pličine, hlad, restač blizu, pijesak....
    Posljednje uređivanje od Nimrod : 11.05.2010. at 14:35

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ali ako me sjećanje ne vara - i ako je još uvijek tamo - baš u šumarku pored hotela Borak nalazio se parkić za djecu ;D (da kažem i par pozitivnih)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

razuvjerila si me, ja sam tamo išla , na Bol mislim, prije nego smo dobili J., on bu 2,5 i spadam u kategoriju treperavih mama tako da mi se neda razmišljati jel mu hladno i jel može ili en može trčati, tak da križam bol..lošinj here we come..i Rovinj nadam se-

hvala, dokazano da je meni teško naći ljetovanje!

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nema na čemu!

Od Zagrebu bližih otoka za klince je meni mrak Ugljan, recimo. Ima dosta pješćanih plaža koje su duuugo plitke, u zavjetrini i s pristupačnim šumovitim hladom. Vjetra praktički nema ni daška, toplo je, ravno, (ono, meni je nakon Brača prvo ljetu na ugljanu bilo doslovno toplotni udar. Poludila sam! U životu nikada prije toga nisam bila u suknji i majici s bretelicama vani navečer po ljeti, a kamoli u 4 ujutro, na Braču su to vrlo, vrlo, vrlo rijetki petki). a nema ni previše prometa izvan glavne ceste. Tu i tamo do plaže ima za hodati, ali nije neki bed, jer je sve ravno. Kad si s autom, otok je mali, i ravan, mogu raditi izleti po cijelom otoku i po susjdenom Pašmanu.

Od Zagrebu daljih otoka, meni se svidio jedan dio Mljeta - bio je miran i tih (jer je prokleta tlaka za doć), isto pješćana plaža, plićak, hlad.

Duće pored Splita isto ok za klince, ali nema baš hlada, zna bit zgužvano i plaća se parking.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •