moj mali nikak ne može ići u vrtić..on stvarno ima jaaki ad..i jaku alergiju na km i jaje...na njemu se baš vidi da ima ad..jer ima neke djece di mi njihova mama kaže..on ili ona im ad..a, koža čista ko u normalne bebe..mojemu se vidi da ima ad..možda je 3dana u cijelom mjesecu ono čisti da se uopće ne primjeti..inače se vidi, po prstićima, oko kapka..itd..tako da mislim da ću dobiti SRV..ali, tko će ga znati..nešto se priča da će sve to postrožiti..dok malo gledam, on stvarno treba njegu..totalnu pripremu hrane, njemu ne možeš baš ništa kupiti..jedino kaj jede kupljeno su oni štapići od vica..kaj ima u sebi samo alergeno gluten..a, na to nije alergični..ostalo ništa..sama pečem kekse, kolačiće, radim prirodne sokove, pekmeze, itd..sve..mazanje cijeli dan, u akutnim fazama i oblozi i itd..loše spavanje po noći..jednostavno zahtjeva da se oko njega bude skoro pa 24h na dan..mada njemu ništ ne fali..on je sretan, radi sve što i druga djeca..alli, stalna je briga oko njega..onda se u toku dana raskrvari na prstići i itd..on sam dođe i kaže stavi mi flaster ili ovo ono..
sad sam se raspisala..ali, mislim da je to sve za SRV..to je čak i za njegu..ali, ajde nekak budem tih 4 sata radila..čisto da imam i vrijeme za sebe jer volim svoj posao..
pozdrav..