-
Kanjon park Vrela Mrežnice
Zanima me da li se može dolaziti u park bez najava (jer postoje neki brojevi tel za najavu)? Ima li tko kakvo iskustvo s tim parkom? Kako je za manju djecu?
meni izgleda jako lijepo...
http://www.vikendi.com/hr/d/izletist...-mreznice/455/
hvala
Posljednje uređivanje od stellita : 11.06.2010. at 12:54
-
bila sam tamo u ljeto 2003 i prekrasno je. nadam se da će se netko javiti tko bolje poznaje situaciju sad kad je uređeno. pazi samo mrežnica je na izvoru hladna, hladnija od korane npr.
-
Živim relativno blizu i zahvaljujući poslu mog dragog, znam park i povijest nastanka - ne treba vam najava i računajte da civilizacija nije baš blizu pa je to mjesto koje je možda dobro vidjeti "u prolazu", a ako računate na boravak cijelog dana sa malom djecom potrebna je ozbiljna logistika. Mislim da im ništa od spomenutih sadržaja ne radi pa ponesite sve od hrane, vode i tako dalje. Tu je lijepo doći recimo vodom - rafting i slično (time se bavi moj dragi), ali to je onda iskustvo za odrasle i djecu od najmanje 6 godina, uz potrebnu najavu od najmanje jednog dana.
Ako imate male kikiće, mogu vam preporučiti www.kampslapic.hr tamo smo skoro svakog vikenda sa našom malom (19 mjeseci) i jako je lijepo i ugodno, naročito za obitelji s malom djecom. Još kad se Mrežnica ugrije dovoljno za kupanje - juhuhu!
-
-
Može li se u taj Slapić doći na jedan dan, samo na kupanje?
-
-
cure puno vam hvala..
dobro da netko ovako nešto napiše iz prve ruke..da imamo 3 manjih pa je zaista super da ste mi napisale sve to..
još jednom hvala vam puno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma