Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: IznenaĐenje

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno IznenaĐenje

Evo ja ovo moram podijeliti s vama jer sam se ugodno iznenadila kad sam nakon nekog vremena počela čitati mail.Dobila sam mail iz Slovenije(sa klinike) u kojem ih zanima kako napreduje trudnoća,da li ima problema i želje za sve najbolje.Tako sam bila sretna jer obično iz prijašnjih iskustava naših klinika-baš ih briga što se događa nakon transfera(barem ja imam takvo iskustvo).Eto-nisam izdržala a da ne podijelim ovo ugodno iznenađenje s vama.Sretno svima

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ovo je ustvari "normalan" proces u razvijenim državama jer prate tijek trudnoće ali i baby-take-home-rate a ne samo negativnu ili pozitivnu betu.....

BRAVO Mb!
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 12.05.2010. at 09:51

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tako to rade profesionalci.Uzivaj i samo neka i dalje bude sve ok.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

super !
    kad bi se bar tako potrudili odgovoriti na druge mailove koje im šaljemo tipa:imam već termin samo mi MOLIM VAS recite gdje moram doći , ništa drugo vas ne tražim !!!! , bilo bi još bolje

oprosti mi pčelica na off-u
    nadam se da ti neću umanjiti lijepo iznenađenje svojim

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Za svaku pohvalu, svakoj od nas to bi puno značilo. Takvo lijepo iskustvo imam i sa "mojim" biologicom i glavnom sestrom, sa velikim su interesom i osjećajem zvale jednu trudnicu 39+ da li je sve ok.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jako lijepo od njih...nakon nečeg takvog osjećaš se kao čovjek.
    I mene je dr. nazvao nakon neuspjelog IVF-a da vidi zašto ne javljam betu (nisam htjela zvati jer je bila negativna) i taj potez je bio jedan od razloga zašto smo ponovo pokušali kod njega i uspjeli drugi put.

CERES avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja sam isto bila iznenađena kad me je dr. REŠ nazvao predvečer na dan kada sam im trebala javiti betu, ( a nisam baš bila
    raspoložena za ikakvo javljanje, nakon negativne bete). Ne znam dal mu je to praksa sa svim pacjentima, ako je, svaka
    mu čast na predanosti svom poslu jer čovjek je u tome doslovno od 5h ujuto do navečer svaki dan uključijući i nedjelju.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Baš radi takvih stvari se osjećaš kao čovjek, a to je jako bitno obzirom da si u našim "institucijama" kao na traci.
    No moram reči da sam takvu brigu i čovječnost ja osobno osjetila u Hr i to na istom mjestu kao Dodo. Ima i kod nas još uvijek ljudskosti i na tome veliko hvala ekipi iz Vilija!
    A tek kad sretneš biologa u šopingu i on te pozdravi, pita kak si, jel sve u redu(tad sam bila trudna), a ja si mislim ko si ti? Nisam čovjeka skužila bez kute . Zbilja krasan osjećaj!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Doktori iz Cita se isto raspituju o tijeku trudnoce svojih pacijentica. Mene je to takodjer ugodno iznenadilo kad sam cula, a imaju zabiljezen svaciji termin poroda i obavezno zazovu par dana prije. Takodjer mole i da im pacijentice jave kad rode. Stvarno prekrasno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •