A ovo su kao sitni sitni pristici, jedan na drugom, na jednom djelu ih je tolio da se sve spojilo, nako grubo pod prstima.
Mene to bas podsjeca kao da je koprivom opeceno. Uf, samo nam jos i alergija treba...
A ovo su kao sitni sitni pristici, jedan na drugom, na jednom djelu ih je tolio da se sve spojilo, nako grubo pod prstima.
Mene to bas podsjeca kao da je koprivom opeceno. Uf, samo nam jos i alergija treba...
ako su sitni sitni crveni prištići može biti samo osip od vrućine i znoja, treba tuširati samo s vodom par puta na dan dok
se ne povuče, a onda obavezno svaku večer
Evo, i mojoj maloj se identicno pojavilo, isto na trbuhu i sa strane. Ledja cista. Onak sitne male crvene tockce, jako blizu jedna drugoj, pa se na nekim djelovima onako spoji u veliku fleku. Reagira na toplu vodu kad se kupamo, postane cvenije. Mislim da ju ne svrbi, inace je ave ok, zdrava, vesela, ima apetit... Grubo je na dodir.
Inace joj se pojavio blagi AD na rukama i licu prije 2 mj, bili kod dr. Pavicica i mazanjem Bioderm Atoderm PP sve proslo u doslovce 2 dana.
Ovo je slicno, iako mi se ne cini onako suho kako su ruke (laktovi i vanjski dio) bili. Isto mazem Atodermom, no ne prolazi- isto je ili cak i malo gore. Zvala sam opet dr. i rekao mi je da je na trupu obicno od znoja, i neka mazem i dalje. No, nisam primjetila neko pojacano znojenje, hladnije je nego u 4. mj., a i najmanje se znoji po trbuhu. Uostalom, ljetna je beba i dosad nikad nije bilo problema I'd znojenja, a znojila se u zadnjih 10 mj. naravno.
Inace dojimo i dohrana - voce, povrce i meso pazljivog porijekla i sve prema tablici dobi.
Od cega joj bi to moglo biti? Nismo mijenjali deterdjent, nisam nista novo jela niti njoj davala i bas me to brine jer nimalo ne prolazi. Samo taj trbuh i prsa, sve ostalo cisto cisto. I pelensko podrucje, i ove ruke gdje je bilo suho i crveno.
Posljednje uređivanje od Isabel : 21.05.2010. at 21:26