-
Novi vrt u Petrovoj,namjenjen opuštanju naših trudnica
Poštovanje moje dame...vidim na Vašim temama i postovima da ste pametne, feninizirane, obrazovane i prije svega komunikativne.... Inače studiram na agronomskom fakultetu i u sklopu jednog modula " Hortikulturna terapija" dobila sam seminar u kojem bi trebala napraviti neki vrt za određene bolesnike....kao osim medicinskih terapija,da ima terapija koja može pomoći čovjeku da se bolje osjeća u svom okruženju 
Pa sam se sjetila da bi aj mogla pisati o Petrovoj bolnici u Zagrebu..ne znam je ste li ju svi posjetili,ali ta bolnica je u ujako lošem stanju,a najviše njen okoliš...e moj zadatak je napraviti rekonstrukciju tog prostora da se sve trudnice, neovisno o danima,mjesecima boravka osjećaju ugodno.... u tom vrtu imaju 3-4 stabla, 2 male klupice gdje se pacijentice te bolnice, skoro moraju boriti za njih u vrijeme pauze za druženje na njima..malo sam istraživala našla sma materijal kojim bi to radila...al me zanima vaše mišljenje??? :D
općenito o ideji, cvijeću i drveću koje bi trebala upotrijebiti...jel vas zelenilo, cvijeće opušta i slično???
Hvala
-
Dobra ideja, jel to misliš na onaj prostor prema cesti, gdje su klupe i nekoliko ruža?
-
Mene isto zanima koji dio mislite uređivati.
-
super ideja!
ja mislim da bi zelenilo u bilo kojem obliku super došlo!
-
Ja mislim da bi bilo vrlo uputno paziti da se ne koriste biljke koje su jako alergene. ;D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma