Poštovani roditelji
Zaposlena sam kao asistent na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na kolegiju Razvojna psihologija. Po struci sam psiholog.
U okviru doktorskoga studija provodim
istraživanje s majkama i djecom u dobi od 5 do 7 godina. Istraživanje je koncipirano radi boljeg razumijevanja komunikacije majki i djece, a cilj je utvrditi povezanost reagiranja djece navedene dobi u svakodnevnim situacijama i ponašanja majki. Zato vas molim da zajedno sa svojom djecom sudjelujete u ovom istraživanju.
Ispitivanje traje približno jedan sat. Sastoji se od snimanja djeteta za vrijeme igre, snimanja rješavanja zadataka u kojem zajedno sudjeluju dijete i majka te upitnika koji popunjava majka.
Ispitivanje se odvija u
Osijeku: u prostorijama
Savjetovališta Društva za psihološku pomoć „Sunce“ u Domu zdravlja Drava (kod kružnog toka) ponedjeljkom i petkom.
Ispitivanje se odvija u
Zagrebu:
krajem lipnja 2010. Sve zainteresirane i prijavljene mame bit će naknadno obaviještene o točnim terminima i mjestu gdje će se ispitivanje sprovesti.
Istraživanje obuhvaća uzorak od 80 majki s djecom.
Privatnost rezultata je zajamčena. Nitko ih osim mene neće vidjeti.
U svakom trenutku tijekom istraživanja možete odustati od sudjelovanja.
Ako vas zanima, možete saznati nešto više o snalaženju svoga djeteta u svakodnevnim situacijama.
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molim vas da me kontaktirate radi dogovora o terminu (
tel. 031 372-378 ili e-mail:
lcakic@ufos.hr).
Zahvaljujem na suradnji!
U Osijeku, 5. svibnja 2010.
mr. spec. Lara Cakić, psiholog