Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: MAME!!! molim vas sudjelujte u istraživanju!!!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno MAME!!! molim vas sudjelujte u istraživanju!!!

drage moje forumašice

dobila sam dozvolu forumskog osoblja da objavim pismo moje dobre prijateljice.

molim vas da joj se u što većem broju javite. zahvaljujem vam se i u moje ime.

Poštovani roditelji

Zaposlena sam kao asistent na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na kolegiju Razvojna psihologija. Po struci sam psiholog.

U okviru doktorskoga studija provodim istraživanje s majkama i djecom u dobi od 5 do 7 godina. Istraživanje je koncipirano radi boljeg razumijevanja komunikacije majki i djece, a cilj je utvrditi povezanost reagiranja djece navedene dobi u svakodnevnim situacijama i ponašanja majki. Zato vas molim da zajedno sa svojom djecom sudjelujete u ovom istraživanju.

Ispitivanje traje približno jedan sat. Sastoji se od snimanja djeteta za vrijeme igre, snimanja rješavanja zadataka u kojem zajedno sudjeluju dijete i majka te upitnika koji popunjava majka.

Ispitivanje se odvija u Osijeku: u prostorijama Savjetovališta Društva za psihološku pomoć „Sunce“ u Domu zdravlja Drava (kod kružnog toka) ponedjeljkom i petkom.

Ispitivanje se odvija u Zagrebu: krajem lipnja 2010. Sve zainteresirane i prijavljene mame bit će naknadno obaviještene o točnim terminima i mjestu gdje će se ispitivanje sprovesti.

Istraživanje obuhvaća uzorak od 80 majki s djecom.

Privatnost rezultata je zajamčena. Nitko ih osim mene neće vidjeti.
    U svakom trenutku tijekom istraživanja možete odustati od sudjelovanja.
    Ako vas zanima, možete saznati nešto više o snalaženju svoga djeteta u svakodnevnim situacijama.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molim vas da me kontaktirate radi dogovora o terminu (tel. 031 372-378 ili e-mail: lcakic@ufos.hr).

Zahvaljujem na suradnji!

U Osijeku, 5. svibnja 2010.
    mr. spec. Lara Cakić, psiholog

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

drage cure, podsjećam vas i ujedno molim da se pridružite ovom istraživanju!

krajem lipnja će se istraživanje provesti u zagrebu (najvjerojatnije općina trešnjevka).

a ni ovo nije za zanemariti...
    Ako vas zanima, možete saznati nešto više o snalaženju svoga djeteta u svakodnevnim situacijama.
    hvala svima!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam se još kad je objavljena prva obavijest javila a i proslijedila sam obavijest nekim svojim prijateljicama s djecom u toj dobi. Vjerujem da će biti na obostranu korist.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

freja, hvala ti od srca!

molim i druge mame da se jave ili da barem ovu info proslijede drugim zainteresiranim mamama!!

(treba ipak skupiti osamdesetak majki... uf )

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mogu i ja , blizu mi je zg, marko je taman u sredini skupine , a krajem lipnja nemam toliko obveza u školi

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

super bi to bilo, maria! puno ti hvala! srce si!

cura dolazi u zg jer teško može zahtijevati od mama sa zagrebačkog područja da idu do osijeka. ipak je lakše da ona dođe u zg i istraživanje sprovede ovdje, gdje sigurno ima i više zainteresiranih mama. zato bi bilo dobro da se što više majki ovaj mjesec i javi.

hvala još jednom svima koje se jave il koje dalje proslijede ovu info!
    Posljednje uređivanje od mama courage : 01.06.2010. at 13:49

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

znaju se termini....

27. (nedjelja) i 28. (ponedjeljak) 06. 2010.
    će psihologica lara biti u zagrebu, na trešnjevci, pa još jednom molim one, koje su htjele, al do sada nisu poslale mail, da se prijave i odaberu si točan termin, koji im odgovara. prijavite se na tel. 031 372-378 ili e-mail: lcakic@ufos.hr

hvala vam cure jos jednom, znam da nije malo što od vas tražim! no, vjerujem da nećete požaliti!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da li je cilj istraživanja samo komunikacija djece s majkama ili i sa očevima?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

koliko znam, ovaj put samo s majkama ako bude puno zainteresiranih, i utorak, 29.06. će biti ponuđen.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Eh, ja na kraju onda ipak neću moći. D se tek 29.6. poslijepodne vraća s mora .

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

freja, sve ok.

jos uvijek postoji mogucnost prijaviti se. hvala svima koji to ucine.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

drage mame

psihologica se vratila u osijek i tamo će i dalje održavati istraživanja. a u zagreb bude možda opet dolazila početkom sljedeće godine (bit ćete pravrovremeno obavještene).

molim mame iz osijeka ili blizine osijeka da joj se slobodno jave.

zahvaljujem svima na sudjelovanju!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •