Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: akcija - ministre, moja jajašca nisu za bacanje - sve, svi, gdje god bili

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja suosjećam i s kokošima. Suosjećanje je nešto što treba zadržati čak i kad smo uvjereni da je nama najteže.

Što se tiče te upute da se jaja kuhaju, vjerujem da je to zato da se klinci ne počnu gađati njima, nema drugog razloga.

Tako da ću s vama podijeliti tajne bušenja jaja: uzmite čavlić i izbušite na svakom kraju jednu rupicu u kori. Kroz jednu izlazi jaje, kroz drugu ulazi zrak. Onda bi bilo dobro malo pletaćom iglom promućkati iznutra jaje, i pustiti da iscuri nad zdjelom. Pa spremite u frižider, može stajati dan - dva. Kore ostaju cijele pa se opet mogu koristiti u akciji. A od jaja napravite neke jako fine kolače u koje ide po 10 jaja

(naravno, nije pod must, samo prijedlog ako netko ima moralnih dvojbi)
    svaka čast evo rješenja...brrr jeza me prošla od napada nabrijanih žena...naravno da su i meni draža moja jajašca, to nije upitno!!! i naravnooo da se ne slažem sa zakonom i naravno da ima puno toga šta bi mjenjala al ipak ću se ovaj put služit probušenim jajima, odnosno praznim. jer nisu još ne rođeni pilići krivi šta je Milinovićev zakon na snazi

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    svaka čast evo rješenja...brrr jeza me prošla od napada nabrijanih žena...naravno da su i meni draža moja jajašca, to nije upitno!!! i naravnooo da se ne slažem sa zakonom i naravno da ima puno toga šta bi mjenjala al ipak ću se ovaj put služit probušenim jajima, odnosno praznim. jer nisu još ne rođeni pilići krivi šta je Milinovićev zakon na snazi
    Zapravo pilići tu neće ništa profitirati (morala sam ) Ali moguće da će akcija dobiti kritike na temu bacanja hrane i gladnih u svijetu. Naravno, dobit će kritike ovako i onako...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jer nisu još ne rođeni pilići krivi šta je Milinovićev zakon na snazi

ma kakvi nerodjeni pilici, rijec je o neoplodjenim jajima

nas je ministar u par mjeseci sprzio milijune kuna cjepiva u smece i ukinuo dopunsko osiguranje za preko 300.000 ljudi, bas me zanima oce li sutra brojati koliko se te njegove sirotinje moglo ovih jaja najesti

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

. nisu još ne rođeni pilići krivi šta je Milinovićev zakon na snazi
    potpisujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove