-
nemrem držati jezik za zubima
iako sam gotovo nevidljiva na forumu,trudim se ne ulaziti u konfliktne rasprave,jer za to nemam ni vremena ni energije
ali...uvijek to ali
ja nemam moralne dvojbe (možete me pribiti na stup srama ako hoćete) glede malih pilića,ionako jedem jaja,znači jedem male nerođene piceke
što se sirotinje i gladnih tiče nikada ne prođem kraj prosjaka,a da ne ubacim koju kunu
dajem dobrovoljne priloge,poklanjam dio dj. stvari onima kojima treba...
i dalje ću tako raditi
kad sam krenula u postupke sve lijekove sam kupovala sama (prošla sam ih 6 u Zg i jedan u Mb)
odricala sam se puno stvari da bi mogla platiti te postupke i nitko me nije pitao kako živim,jel mi treba pomoć (osim moje obitelji)
znam točno što prolaze neplodni parovi,znam kako se osjećaju kod svakog uboda igle,punkcije,negativnog testa...znam kako je teško skupiti silne novce za lijekove...znam jer sam osjetila na vlastitoj koži nažalost
i zato nemam moralne dvojbe,skuhala sam jaja i sutra ću ih snesti gdje god stignem i mislit ću
na sve žene koje se možda u tom trenutku pikaju ili stišću zube kod prebolne punkcije ili plaču nad negativnim testom
na sve žene koje žele držati u naručju mali mirisni smotuljak
na sve parove koji žele biti roditelji,koji žele biti nečiji mama i tata
mislit ću na sve one koji to žele i koji to možda nikada neće ni postati zahvaljujući ovome pregroznom zakonu
bit ove akcije (koliko sam ja shvatila) je da se snese što više jaja s porukom (bilo kuhanih ili ispuhanih) u što više gradova,da se pokaže da nismo zadovoljni zakonom;stoga nesite jaja ovakva ili onakva bez moralne dvojbe
a sada idem izljubiti svoje ptičice
i zahvaliti svemiru što sam mama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma