Pokazuje rezultate 1 do 50 od 261

Tema: Beč preporuke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Lili, i gdje ste na kraju sve bili s djecom? Sto preporucas a sto ne (za mladje dijete )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Lili gdi ste bili smješteni, kud s autom
    Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, i gdje ste na kraju sve bili s djecom? Sto preporucas a sto ne (za mladje dijete )

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Cure moje ja tek sad vidim postove, sorry. Ajme neugode ja sam skroz zaboravila ime hotela u kojem smo bili smješteni , znam da je bio onaj dio grada bliže Prateru.
    Mojima je bio fora i Prater, Prirodoslovni muzej (posebno dinosaur robot), Schonbrun, Božićni sajam, i imaju one fora neke radionice nešto Zoom something probaj uguglat, al to se moraš najavit iz ZG jer vikendom su prepune, na razne teme, odlična fora za djecu, po dobnim skupinama su. Sama šetnja po Beču je

Imate jeftin parking za ostavit auto kod Pratera, ima pumpa i u sklopu nje je taj full povoljni parking.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje ja tek sad vidim postove, sorry. Ajme neugode ja sam skroz zaboravila ime hotela u kojem smo bili smješteni , znam da je bio onaj dio grada bliže Prateru.
    Mojima je bio fora i Prater, Prirodoslovni muzej (posebno dinosaur robot), Schonbrun, Božićni sajam, i imaju one fora neke radionice nešto Zoom something probaj uguglat, al to se moraš najavit iz ZG jer vikendom su prepune, na razne teme, odlična fora za djecu, po dobnim skupinama su. Sama šetnja po Beču je

Imate jeftin parking za ostavit auto kod Pratera, ima pumpa i u sklopu nje je taj full povoljni parking.
    Jel to ova pumpa Shell Station?
    https://www.google.hr/maps/@48.21736...40375,18z/am=t
    Posljednje uređivanje od mitovski : 06.11.2015. at 00:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •