Pokazuje rezultate 1 do 50 od 261

Tema: Beč preporuke

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala vam puno, ma zapravo se dvoumim - je li to baš tako super super, super? Sad će ovo zvučati pre...torski, ali moram pitati jer će mi pomoći u odluci - je li to baš tako super, super, ludilo za neku 9-godišnjakinju koja je vidjela i Natural History Museum u Londonu i ocenariju u Montereyju u Kaliforniji i Exploratorium u San Franciscu, što je nešto najbolje što sam ja osobno u životu vidjela na temu interaktivnih muzeja?

Pitam zato što se na stranici muzeja ne snalazim (ili nemam živaca duboko kopati) info što je to točno, ona je pak sramežljiva tj. svojeglava i probirljiva i ako joj na bianco kažem da će solo (ili s nama, niti to ne kužim?) ići na neke radionice na engl ili njemačkom nisam sigurna da će joj to bit super, tražit će me puno nagovaranja i što je to točno (a nemam ih). Ona je više tip dođi i vidi i na licu mjesta odluči - ako joj ne znam točno reći o čemu se radi.

Što se radi na tim radionicama?

Ima li u tom muzeju nešto za pogledat, a što ne podliježe rezervacijama, znači - ima li neki stalni postav za koji se ne treba rezervirati? I što se dogodi ako se otkaže rezervacija - je li obaveza plaćanja?

Nećemo biti dugo u Beču, a ima toliko toga za vidjeti, a dan koji targetiramo je petak tijekom dana (znači nije baš vikend sub ili ned)?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.01.2018. at 09:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •