Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: bok svima

Datum pristupanja
    May 2010

Početno bok svima

htjela bih samo informaciju, zaposlena sam na određeno vrijeme od 12.10.2009.god. Ugovor mi je produživan svaka tri mj. Zadnji sam potpisala 13.04.2010. i traje mi do 14.07.2010. trudna sam 3 i pol mj.i danas me ginekolog poslao na čuvanje trudnoće. zanima me da li ja odmah moram potrebnu dokumentaciju predati na hzzo u vezi naknade ili moram čekati da mi istekne ugovor pa onda to riješavati?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dokumentaciju u vezi naknade za bolovanje predaješ odmah na HZZo.

po isteku ugovora o radu, a u roku od 30 dana moraš se javiti na HZZO kako bi promjenila osnovu osiguranja. Ako ti u međuvremenu istekne bolovanje, u istom roku se moraš javiti na burzu, kako ti ne bi propala prava za nezaposelne.

Naknadu za rodiljnu i roditeljsku poštedu moći ćeš zahtjevati odmah po djetetovom rođenju i ostvarit ćeš je od 1. dana djetetovog života.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala na pomoći.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo opet se javljam jer imam problem. radila sam sedam mj.bez prestanka dok nisam otišla na čuvanje trudnoće. ugovor mi traje do 14.7.2010. s obzirom da mi kasne zadnje dvije plaće, u firmi su mi rekli da mi za prosjek plaće mogu upisati samo onoliko koliko sam mj. primila plaću ( za 5.mjeseci). pa me zanima da li ću moći ostvariti pravo na naknadu s tim prosjekom plaće i da li trebam donijeti nešto što potvrđuje da sam radila više od 6.mj?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, moći ćeš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •