Pozdrav svima...
Dakle,naš mali B.,koji ima sedam mjeseci i devet dana se nadohranjuje nekih mjesec i nešto dana.Voli jesti voće(jabuka,kruška,banana zasad) u međusobnim kombinacijama i s rižom i rižinim pahuljicama.Prihvatio je i kombinaciju mrkve i jabuke.Čak sam mu jednom uz mrkvu i jabuku uspjela podvaliti i malo tikvice.Ali,problem je u tome što ne želi jesti povrće samo,bez dodatka jabuke npr.-tj. sladokusac je,očito.Čim je nešto slatko,davio bi se u tome,ali ako nije-ništa od toga.Pravi face i gadi mu se.Mama fino sve skuha,a on složi fačicu gađenja i nakon što lizne dva puta,stisne usta i gotovo.A stvarno se inače veseli dohrani..Sav se razveseli kad vidi da mu se sprema i čuje mikser i slično.Inače se doji,pa je to vjerojatno jedan od razloga zašto mu slatko paše..
Ne znam kako da rješim ovaj problem,jer sad dolazi uskoro na red i meso i riba,a ne znam stvarno kako da mu njih podvalim uz nešto slatko..A i ne može cijeli život samo slatko jesti
Uglavnom..ako netko ima ili je imao slična iskustva,molim da mi kažete kako ste vi rješile taj problem?
Hvala vam unaprijed