pozz svima.
nisam uspjela na ovu temu naci nista pa ak postoji nesto neka moderatorice preusmjere post.
Naime, zivimo u zap.dijelu Zagreba i tu smo od pocetka kod pedijatrice u Domu zdravlja Vrapce. U pocetku nisam bas bila zadovoljna njom ali mislila sam da je mozda stvar u meni da sam preosjetljiva itd. Medutim, vise nema smisla. dosta je povrsna, neljubazna prema roditeljima, nevoljko odgovara na nasa pitanja, naruci nas na cijepljenje a onda ode na godisnji bez da nam itko javi a kaj je meni najgore - dosta je gruba s djecom. Prije nekoliko mjeseci smo dosli s temp. 40C a ona je bez da ga pogleda rekla da je to prehlada u kombinaciji s nekim virusom i da ce proci samo od sebe, i tek na moje inzistiranje mu je pogledala uheka i skuzila da ZAPRAVO ima upalu uha i da mu treba dati antibiotik. Nedavno smo nesto obavljali u Klaicevoj i tamo nam mishonja nije ni zaplakao, sve je bilo nekako organizirano i prilagođeno malim kikacima, ali od nase pedijatrice on vec ima traume, jadan. Cim dodemo tamo tipa po ispricnicu za vrtic on se pocne derati.
Kaj je najgore, vec mi se jedno 10-ak mama pozalilo a doticnu pedijatricu (ne znam smijem li je ovdje imenovati?).
Zanima me zna li netko nekog dobrog pedijatra u zap.dijelu grada ili bar tu negdje u okolici koji prima kartone?
Htjeli bismo se prebaciti. A kako nam uskoro dolazi jos jedna beba, ne bih se htjela jos jednom oko svega zivcirati.
Ako nista, zna li tko nekog makar privatnog koji je dobar da u hitnijim slucajevima odemo kod nekog kvalitetnijeg?
Eto, toliko za sada!
![]()