Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: dobar pedijatar u Zagrebu?

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno dobar pedijatar u Zagrebu?

pozz svima.
    nisam uspjela na ovu temu naci nista pa ak postoji nesto neka moderatorice preusmjere post.
    Naime, zivimo u zap.dijelu Zagreba i tu smo od pocetka kod pedijatrice u Domu zdravlja Vrapce. U pocetku nisam bas bila zadovoljna njom ali mislila sam da je mozda stvar u meni da sam preosjetljiva itd. Medutim, vise nema smisla. dosta je povrsna, neljubazna prema roditeljima, nevoljko odgovara na nasa pitanja, naruci nas na cijepljenje a onda ode na godisnji bez da nam itko javi a kaj je meni najgore - dosta je gruba s djecom. Prije nekoliko mjeseci smo dosli s temp. 40C a ona je bez da ga pogleda rekla da je to prehlada u kombinaciji s nekim virusom i da ce proci samo od sebe, i tek na moje inzistiranje mu je pogledala uheka i skuzila da ZAPRAVO ima upalu uha i da mu treba dati antibiotik. Nedavno smo nesto obavljali u Klaicevoj i tamo nam mishonja nije ni zaplakao, sve je bilo nekako organizirano i prilagođeno malim kikacima, ali od nase pedijatrice on vec ima traume, jadan. Cim dodemo tamo tipa po ispricnicu za vrtic on se pocne derati.
    Kaj je najgore, vec mi se jedno 10-ak mama pozalilo a doticnu pedijatricu (ne znam smijem li je ovdje imenovati?).

Zanima me zna li netko nekog dobrog pedijatra u zap.dijelu grada ili bar tu negdje u okolici koji prima kartone?
    Htjeli bismo se prebaciti. A kako nam uskoro dolazi jos jedna beba, ne bih se htjela jos jednom oko svega zivcirati.
    Ako nista, zna li tko nekog makar privatnog koji je dobar da u hitnijim slucajevima odemo kod nekog kvalitetnijeg?

Eto, toliko za sada!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo kod iste te pedijatrice i zadnja stvar koju bih za nju rekla je da nije ljubazna.

Imaš pedijatra u drugoj smjeni u istom DZ-u.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi smo kod iste i ne bih je nizašto mijenjala ), ali shvaćam da si ljudi ne moraju odgovarati.
    Jako je hvaljena dr. Puževski u Zvonigradskoj (kod Parka Stara Trešnjevka), a od privatnih dr. Sabol u Cvjetnom naselju.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj, ne znam, nama je stvarno koma. mislila sam da umisljam al kad je 3 puta za redom napravila ociti propust... i jos kad su mi mame iz kvarta rekle da radije idu privat nego kod nje, i ja sam si malo zamislila.
    nedavno sam joj nosila od maloga neke nalaze i pokucala da joj ih ostavim u ordinaciji pa kad ce stici da ih pogleda jer zapravo moram mirovat u ovoj trudnoci a nitko drugi mi nije mogao to obaviti, doslovno me potjerala van kao da sam ne znam sta i rekla da cekam red. bas sam ostala iznenadena, ne zbog samog cina koliko zbog tona i rjecnika koji je pri tom koristila. a danas kad smo dosli na pikicu neka mama je isto tako cekala s nekim nalazima pa ju je ljubazno pozvala unutra preko reda i to rijesavala s njom. to mi je jos ekstra diglo tlak tako da cemo definitivno promijenit doktoricu. bas cu nazvat tamo na tresnjevku. magistra u apoteki u kvartu mi je isto hvalila tu pedijatricu. nadam se da prima kartone .
    hvala na odgovorima!

Mucasta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja bih ti toplo preporučila dr. Čulara u DZ Špansko - Trg Ivana Kukuljevića.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

potpis na Mucastu, idemo kod njega i sve je bilo odlicno, osim zadnji put, kad me zacudjeno pitao kako to da dojim a prehladjena sam.

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Doc. Jovančević, DZ Trešnjevka. Ne prima kartone ali ima uz plaćanje, pa kad se oslobodi mjesto ili njegova privatna ordinacija. Jako sam zadovoljna, veliki stručnjak, uvijek pregleda dijete u potpunosti, ne daje olako antibiotike. Do sada (5 god.) nije pogriješio niti jednom.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mucasta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih ti toplo preporučila dr. Čulara u DZ Špansko - Trg Ivana Kukuljevića.
    mi smo u njegovoj suprotnoj smjeni, i sve si razmišljam najesen prebaciti kartone k njemu, jer to neko napravio?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja preporučam dr Čulara, ali mislim da ne prima nove. Meni je primio sad mlađeg, jer je stariji već pacijent njegov, ali je rekla sestra da inače ne primaju. Razlozi za preporuku: prirodan i jednostavan u komunikaciji, rado i opširno odgovara na pitanja (ustvari, objasni sve i kad ne pitam..), pažljiv prema djeci, naručivanje odlično funkcionira- ne mješaju se zdravi i bolesni.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Potpis za dr. Jovančevića, kod njega smo preko 8 godina i zadovoljni smo. Dodatni plus mu je što je uvijek jako smiren s djecom.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo kod iste i ne bih je nizašto mijenjala
    također. a dr. u drugoj smjeni, aaaa, bila sam u fazi sumnjicavosti prema doktorici pa otisla namjerno u njegovu smjenu i pop......... nema sanse.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •