-
evo još jedne koja muku muči s vlagom...
prije 2 godine vlagu smo imali iz razloga što nismo imali skoro pa nikakvu fasadu - čitaj: stara, oronula...pojela mi zidove u kuhinji i blagavaoni ( ove dvije prostorije nalaze se iznad podhodnika )
prošle godine stavili PVC stolariju, nakon toga ubrzo termo fasadu...zidovi se sušili cijelo proljeće, ljeto..nadala sam se da je sva vlaga iz njih otišla no prevarila sam se....čim smo počeli grijati, a svi prozori zatvoreni počeli su se vlažiti i prozori i ti zidovi su opet dobili dobro poznate gljivice....pokušavam luftati koliko god mogu, ali ne mogu stalno imat otvoreno...vjerujem da je i veš kojeg sušim u stanu problem, ali nemam izbora ( barem za sad )...
nisam mislila da će mi to i dalje stvarati probleme s obzirom na novu fasadu, a smatrala sam da se sve uspjelo osušiti....zar veš u stanu može toliko lošeg činiti ili se zaista nije još osušilo, pa će sljedeće godine bit bolje :/
mislim da je i sušilica vrlo poželjna uskoro...
ja jednostavno zasad puštam da gljive rastu, morala bih probat s varikinom ili tim domestosom, ne znam....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma