Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Akcija: Ministre nasa jaja nisu za bacanje - FOTKE!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Samo bih uputila jednu dobronamjeru i konstruktivnu kritiku - trebalo bi azurnije dizati te slike na web jer ih je dosta poslano (ukljucujuci i moje) a svega ih je 96 objavljeno.
    S obzirom da ce ovo danas biti jedna od udarnih vijesti, trebalo bi te slike nafilati gore da se vidi koliko nas je reagiralo.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo bih uputila jednu dobronamjeru i konstruktivnu kritiku - trebalo bi azurnije dizati te slike na web jer ih je dosta poslano (ukljucujuci i moje) a svega ih je 96 objavljeno.
    S obzirom da ce ovo danas biti jedna od udarnih vijesti, trebalo bi te slike nafilati gore da se vidi koliko nas je reagiralo.
    tikica
    ako prekjucer fotke nisu brzo i azurno podizane na facebook ja onda dosita ne znam sto je brzoi azurno i tko b uopce jos tak nekaj radio osim mene (al stvarno)
    fotke bi dosle na mejl
    onda ih je trebalo sejvat u komp
    okrent svaku ak nije bila (a takvih je stvarno bilo dosta)
    dignut ih na face
    svakoj upisat lokaciju i mikrolokaciju ak je bila navedena

do opol 4 ujutro u subotu, digla sam gore preko 400 fotki iz preko xyz mejlova koje sam dobila (nisam ih brojala, al bilo ih je stvarno puno)
    do sad ih ima gotovo 600 - jucer ih nisam podizala jer sam bila na plitviciama, al sam to danas nadonadila

osim fotki na fejsu, postoje i fotke na picassi za one koji ne mogu na face
    kakogod - ja znam da sam dal sve od sebe oko ovih fotki jer znam da je svako od vas dao sve od sebe da ova akcij auspije i u najmanju ruku ne bi bilo fer prema svima nama koji smo nosili jaja i fotkali ih, ne podici sve slike koje su pristigle

za sve koji su propustili vidjeti fotke, ponavjam linkove
    fotke na facebooku:

prvi album
    drugi album
    treci album

picassa album

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •