Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: co sleeping

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno co sleeping

jel prakticirate zajedničko spavanje? ako da kako to kod vas funkcionira,ili do kada ste to prakticirali?
    naime naša kći je još uvijek s nama u krevetu i izgleda da nema ni namjeru otići u svoju sobu
    kakvi su vaši stavovi oko zajedničkog spavanja jer čujem većina njih to ne prakticira ali iz raloga svoje komocije....

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kod nas je to nemoguće s obzirom na troje djece od kojih je jedna mala beba od 4 mj, ona isključivo spava u svom krevetiću jer bi do sad bila nekoliko puta izgnječena od starije djece
    mm spava često spava sa sinom, sa curkom smo dok se ona hoće maziti i ljubiti nakon toga nas istjera ne samo iz kreveta nego iz sobe jer želi svoj mir....

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    jel prakticirate zajedničko spavanje? ako da kako to kod vas funkcionira,ili do kada ste to prakticirali?
    naime naša kći je još uvijek s nama u krevetu i izgleda da nema ni namjeru otići u svoju sobu
    kakvi su vaši stavovi oko zajedničkog spavanja jer čujem većina njih to ne prakticira ali iz raloga svoje komocije....
    Sunčica spava s nama, ako poželi ode u svoju sobu ali to je jako rijetko.
    Ja volim da je s nama, iako me izgura uz rub kreveta i izudara nogicama, iako MM i ja teže dođemo do trenutka samoće, iako me noću žuljaju slikovnice i igračke... neizmjerno volim kad se probudim i čujem je da diše kraj mene.
    Imamo zbilja velik krevet, a ako dođe još jedna beba, Sunčica je isplanirala da će i ona (uvjerena je da će dobiti seku) spavati s nama,i to između nje i tate :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Spavamo zajedno od rodjenja, i ne nameravamo uskoro da se razdvojimo. Nadja ne izrazava nikakvu zelju da bi otisla iz kreveta a ni nama se ne zuri da je iselimo. Lepo nam je ovako.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

devojčice dolaze fakultativno - kad im se dodatno mazi, ili nešto ružno sanjaju. i onda je vraški tesno, jer je krevet poprilično uzan...
    mališa spava u svojoj korpici do prvog buđenja, negde u gluvo doba. onda ga ubacim između nas, dam mu da sisa i - obeznanim se do ujutro.
    em uživam kad me bode nožicama i mazi (i ja njega), em ne bih pregurala dan (u kojem često ni ne sednem do ponoći) da ga dojim budna i čekam da zaspi, pa da ga vratim u njegov krevet....
    dakle, spoj zadovoljstva i moje komocije...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi spavamo čoporativno, svi četvero: Miro s jednog kraja, pa Leona, pa ja i Jurica na drugom kraju koji završava mrežom...
    Oduvijek spavamo čoporativno i uživamo beskrajno, glede i unatoč povremenoj ukočenosti svih mogućih dijelova tijela

Moje je čvrsto uvjerenje, koje srećom i Miro dijeli, da je maloj djeci noću mjesto kraj maminog i tatinog srca. Ako im trebamo po danu, još im više trebamo u noćnom mraku

Osim toga, potpisujem te, Vishnja

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    em uživam kad me bode nožicama i mazi (i ja njega), em ne bih pregurala dan (u kojem često ni ne sednem do ponoći) da ga dojim budna i čekam da zaspi, pa da ga vratim u njegov krevet....
    dakle, spoj zadovoljstva i moje komocije...

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

spavamo kako koju noc maleni spava u svom kreveticu do prvog budenja onda ga selim k sebi pa ako sam jos budna kad se napapa vratim ga njemu svejedno a ona zaspe u boravku pa ju odnesem u njenu sobu nekad prespava cijelu noc tamo a nekad dode vec za tri minute k nama

onda je to dovelo do sljedeceg da smo tatu iselili van iz kreveta ali ni on se ne buni

po mome sto se tice zajednickog spavanja to mora biti iskljucivo zajednicka odluka i svima mora pasati

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

o ja, moji najmanji su upravo napunili 6 g, ja jako volim spavati s njima

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvo je prva spavala u svom kreveticu. do jedno 2mj prije drugog rodjendana. onda se uselila k nama.

pa se rodio drugi. spavao s nama od prvog dana. i prva skupa s njim.

pa se rodio treci. spavao s nama od prvog dana. i drugi skupa s njim. a i prva.

pa se rodila cetvrta. mislim da vam je do sad vec prilicno jasno (salim se, prva se tu negdje preselila u svoj krevet )

ima i varijacija na temu. puno varijacija. tata cesto spava na kaucu. ili s nekim od njih u necijem vec krevetu.

od ovih vecih, prva se prije cca tri godine naskroz preselila u svoj krevet. u pocetku je cesce zalutavala, sad samo ako izrazito ruzno sanja... drugi i treci spavaju u svom krevetu koji je vrlo rastezljiv pojam jer ponekad ujutro osvanu na kaucu, a ponekad u mom krevetu...

cetvrta jos ne seta, kaze da njoj ne treba "njen" krevet, da ima na raspolaganju "mamin, ovaj eliki"...

al kombinacije su stvarno tijekom godina bile svakakve i jos uvijek jesu. ja sam znala spavat posvuda (uz priljepak na cici), po potrebama djece i mojim potrebama. oni su zaspivali cesto tamo gdje smo im mi namijenili da bi trebali zaspivat al se jos cesce nisu tamo i ujutro budili

nista to meni (nama) ne smeta. bitno nam je bilo da se spava, a u kojim kreacijama i na kojim pozicijama - totalno nebitno...

kad bi stavila sa strane nase (roditeljsko) co-sleepanje s klincima, najdraze mi je i srcu najmilije - njihovo zajednicko spavanje u jednom su periodu prva i drugi i treci kao beba dijelili veliki krevet, cesto sam i ja tu bila u kombinaciji jer je treci bio cicac, al nije mi bilo ljepseg pogleda nego na njih troje usnulih, mirisljavih i u klupku...

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

mi isto spavamo zajedno. zbog moje komocije. nemam pojma koliko anika puta siki noću. a daka jednostavno spava s nama. imamo veeeliku površinu za spavanje. cca 3 metra.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

drago mi je čuti da su s vama u krevetu
    ima puno negativnih mišljenja i ONIH čudnih pogleda sa strane ljudi koji su "frknili" svoju djecu odmah u SVOJU sobu a to meni nikako nije bilo na pameti kad je ona bila 3-4 mjeseca kako to neki prakticiraju....
    nek je ona s nama dokle god to njeno srce želi,pa to je najmanje što možemo za njenu sreću napraviti ako joj je to gušt... zar ne?

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ema je do 7-8 godina spavala s nama i onda je polako presla u svoju sobu i svoj krevet.
    Spavali smo u svakakvim kombinacijama.
    Malac je u nasem krevetu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi skupa, Ela je u sendwichu ili švrlja okolo po krevetu od njena 4 mj (u početku je spavala u svom krevetiću jer nas je bilo strah da je ne poklopimo u snu, neiskusni roditelji). Mislim da ćemo ovako do škole. ona je sva u čudu kad čuje da neka djeca spavaju sama u sobi. Kaže da će tako biti uvijek, a kad naraste onda će i njena beba spavat s nama zajedno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi također spavamo svi zajedno i stvarno uživamo u tome, jedino nam malo trpi ona druga strana života ali eto ne možeš ovce i novce.. i ne znam kad se se namjeravamo razdvojit, valjda nam ne bude dopeljala i svog dečka u krevet, tako da imamo vremena, ne brine me to, kad će doći za to vrijeme će doći, eto..

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi svi spavamo zajedno, mm, ja Lukas 3,5 i Adrian 1. Spavaču sobu smo pretvorili u jedan veeliki krevet (preko 4 m širine). Prekrasno mi je što su mi obojica kraj mene i kad ih gledam kako spavaju... Jedino što često spavamo na metar širine jer se obojica naljepe na mene pa ih premještam.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Naša M spava dio noći u svom krevetiću u našoj sobi a kada se probudi onda ide k nama. Zna biti noći kada si odspava cijelu u svom krevetiću. Meni se jako sviđa osjećaj da je uz nas, a mm je polako počeo dijeliti sa njom i jastuk!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j. je spavao s nama do prije mjesec dana. jednu noc je samo ustao i rekao ja idem u svoj krevet, i nije nam se vise vratio
    to je bilo prije otprilike mjesec dana, on ima 3 ipo god

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •