Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Phd analiza ploda

ANII avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno Phd analiza ploda

Ako netko zna malo više...što sve obuhvaća, i što se njome može sve vidjeti..nedavno sam ostala bez bebe u 5 mjesecu trudnoće, i sada čekam nalaz koji bi trebao biti gotov kroz dva tjedna. Molim vas za odgovore ako ste to prošli, javite se

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Iskreno neces saznati puno, napisu: tezinu,duzinu, stanje organa, vidljive anomalije ukoliko ih ima. Zao mi je zbog tvog gubitka.

ANII avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala ti..čitala sam malo po netu ali sve nešto škuro i onako sama se nadam možda uspijem saznati nešto više, ali očito je da neću saznati puno. Mom dečkiću stalo je kucati srce i valjda je to ono sa čim se moram pomiriti.

Mariachi2906 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Žao mi je Anii
    potpisujem Kris, i meni su tako napisali za dečkića iz 4.trudnoće. Isto je stalo srčeko.
    Bila je srčana anomalija, edem cijelog tijela, posteljica s nekakvim područjima krvarenja, svašta nešto. Porodila sam ga u 18tt.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I ja sam izgubila bebu i 20 tt trudnoće. U mom phd nalazu su opisali stanje posteljice, pupčane vrpce i kompletni pregled djeteta (visina težina stanje organa spol).

ANII avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Toliko nas ima..hvala vam cure svima vam šaljem zagrljaje..sve proživljavamo isto..i lakše mi je dok sam tu i čitam sve ove postove. Jako mi je žao zbog svih nas koji dijelimo istu sudbinu.

ANII avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala ti..žao mi je zbog tvog gubitka, pitam se samo hoće li ikada biti lakše..ja sve što sad želim je opet biti trudna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •