-
Phd analiza ploda
Ako netko zna malo više...što sve obuhvaća, i što se njome može sve vidjeti..nedavno sam ostala bez bebe u 5 mjesecu trudnoće, i sada čekam nalaz koji bi trebao biti gotov kroz dva tjedna. Molim vas za odgovore ako ste to prošli, javite se
-
Iskreno neces saznati puno, napisu: tezinu,duzinu, stanje organa, vidljive anomalije ukoliko ih ima. Zao mi je zbog tvog gubitka.
-
-
Žao mi je Anii 
potpisujem Kris, i meni su tako napisali za dečkića iz 4.trudnoće. Isto je stalo srčeko.
Bila je srčana anomalija, edem cijelog tijela, posteljica s nekakvim područjima krvarenja, svašta nešto. Porodila sam ga u 18tt.
-
I ja sam izgubila bebu i 20 tt trudnoće. U mom phd nalazu su opisali stanje posteljice, pupčane vrpce i kompletni pregled djeteta (visina težina stanje organa spol).
-
Toliko nas ima..hvala vam cure
svima vam šaljem zagrljaje..sve proživljavamo isto..i lakše mi je dok sam tu i čitam sve ove postove. Jako mi je žao zbog svih nas koji dijelimo istu sudbinu.
-
Hvala ti..žao mi je zbog tvog gubitka, pitam se samo hoće li ikada biti lakše..ja sve što sad želim je opet biti trudna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma