Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Zatvaranje rodiliŠta i bolnica u hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Svi oni koji žive na području Splita jako dobro znaju što to znači ljeti doći od Makarske do Splita - vjerovatno će rodilje prevoziti helihopterom ili gliserom.
    I zanimljivo je kako je rodilište u Metkoviću ostalo netaknuto. Možda bi trebalo pitati barba Luku, on vjerovatno zna.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Berlin prvotno napisa Vidi poruku
    Svi oni koji žive na području Splita jako dobro znaju što to znači ljeti doći od Makarske do Splita - vjerovatno će rodilje prevoziti helihopterom ili gliserom.
    I zanimljivo je kako je rodilište u Metkoviću ostalo netaknuto. Možda bi trebalo pitati barba Luku, on vjerovatno zna.
    zna se....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja rodila u Petrovoj pa u Makarskoj. Oboje zdrave djece, bez ikakvih komplikacija i lijekova. I sad sam trudna i moja odluka je bila da svakako želim opet roditi u Makarskoj, iako sam savršeno svjesna koje sve prednosti, u smislu medicinske opremljenosti, imaaju velika rodilišta. Moja je odluka takva da sam namjeravala s djecom preseliti dolje na dva mjeseca kako bih dolje rodila. Mislim da to najviše govori o razini usluge koju sam dobila u Petrovoj odnosno u Makarskoj. Sramota je da je situacija u rodilištima takva da ja donosim odluku o privremenom preseljenju, a još je veća sramota da se onda mjesta u kojima je osoblje prije svega kulturno i profesionalno zatvaraju. I, da, mislim da se radi o profesionalizmu, kad pričamo o odnosu prema ženi, a ne o ludim mamama. Pitat me dok rađam želim li klimu ili ne usred ljeta je po meni pitanje profesionalizma a ne ljubaznosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •