-
" Više volim tetu A od mame !"
Da li ste ikad doživjele da vam dijete kaže da više voli neku vašu prijateljicu od vas?
Meni je moj 2 godišnjak upravo to rekao...moja prijateljica je otišla kući, nakon što je kod nas provela 2 h i igrala se sa mojim sinom, a nakon toga je on to izjavio 
Čim je nju vidio mama je prestala postojati. Samo se s njom želi igrati, s njom u krilu papti, grli je, mazi, njenog dečka tjera i govori mu ružno i mrko...prematam ga, a on se dere i zove tetu X...
A recimo da ga ta moja frendica vidi 1 u 2 mj ili najviše 1 mj, al to sam puno rekla.
A ja koja sam stalno s njim, kuham mu, dojila sam ga 18 mj ( već sam bila toliko bolesna da sam se jedva izvukla al mi je bilo preteško prestat ga dojit jer je on to jako volio i bili smo si bliski
) dajem mu sve, ne radim pa sam stalno dostupna...idemo u zoo, na planinarenja, more... i dođe moja frendica i ona je cijeli svijet za njega i niko drugi ne postoji. Mislim da ja ko mama nisam nikad ili rijetko to doživjela...
Pretužna sam i u meni se miješa i bijes i tuga i razočaranje i lomim se i oću ga kaznit tako da ga ne zarezujem, a srce me boli, ai znam da je to nezrelo
primilo me pa sam mu rekla da ako mene manje voli onda nek mu mama bude ta teta, a da ga ja više neću i nisam ga htjela zagrlit.
Molim vas, jel ko imao slično iskustvo? Što da radim? Kako da se postavim? Očajna sam , pomagajte! samo želim biti prva osoba na svijetu svom djetetu i smatram da je to normalno, na kraju sam ga rodila i othranila i dala mi svu ljubav i pažnju. kako da to postignem i zašto, uostalom to prirodno nije tako, to se ja pitam... Gdje sam pogriješila?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma