kad kažeš rošule to mi zvuči kao one disco role koje su se prije nosile, tj. vozile. ne znam di toga ima.
dal misliš na role? one s 4 kotačića kao klizaljke ? toga ti ima u Lidlu s vremena na vrijeme. imaš i u intersportu, al moraš pričekati da dođe proljeće. onda se prodaju modeli od br.28-33, ti povećavaš cipelu kako noga raste. moj sin ima role iz Lidla i super su.
gdje kupiti zaštitnu ploču za ugradbeni štednjak da zaštiti pločice na zidu?
Stradale sve pločice iza štednjaka, a htjela bih neku lijepu - ne znam ima li toga uopće za kupiti.
apri, od masnoće (imam rupu za napu umjesto nape) - a onda se na tu masnoću sve nalijepi, sve je zašpricano od šalše i ulja
mogu ja to oprat, ali to znači bar jednom tjedno struganje žicom a to mi se neda
ja bih htjela tamo stavit neku ploču kao što su oni samostojeći štednjaci imali poklopac, ali da je ta ploča i oku ugodna ako je moguće
nisam nigdje vidjela baš to, al onda ti preostaje ono staklo koje se stavlja umjesto pločica..
a za prvu ruku za to očistit uzmi permetal, nema toga šta to neće otopit. al obavezno stavi rukavice
meni kapne par kap ulja na pločice iza ploče za kuhanje, kad npr. pečem ribu, ali to brišem odmah jer se tad lako briše, kasnije je muka
jel možda tko vidio rajf sa ušima za Minnie? Treba nam za maškare, ali samo rajf i uši?
mi smo prošle godine kupili na e-bayu, ne znam jel vam to dolazi u obzir
eeeee, ne stignem, treba mi sad za subotu..... ide na neki maškarani rođendan....
Jel tko možda vidio u Muelleru, Intersparu,..... Znam da u Konzumu, dm-u nema.....
hvala cure.
mislila sam na koturaljke klasične, s rastezljivom dužinom, koje se nataknu/zakače/kopčaju na obuću.
4 kotača, ali ne u nizu nego dva naprijed, dva nazad.
i našla sam, sve sam iznazivala i progooglala, slatke na hello kitty, zajedno sa štitnicima i ruksakom u intersparu za 189kuna.
sljedeće po cijeni su u hervisa ua 270, intersport nema manje od broja 29 i koštaju 300kuna.
eto, ako još kome bude trebalo.
p.s. sve za maškare, uši, rajfovi i to ima i u intersportu, baš sam pregledala
Last edited by vidra; 25.01.2012 at 18:43.
A gdje kupiti Tomy igračke sad kad je Turbo limač / Magma u raspadanju?
Zanima me konkretno vlakić tomica ovakav.
Trebam za nedjelju za igraonicu/rođendansku zabavu neku tortu, naravno s deklaracijom.
Dosadile su mi one sladoledne, Ledove.
Ima li kakvih dobrih u npr. Billi? Čini mi se da u Lidlu ne drže.
Pa mogla bih skočiti do Arene, hvala!
Zna li netko ima li kakvih u Plodinama?
Trebam tanje zenske pamucne tajice (idalno otprilike 95%pamuk i 5% elastin) a da nije jako skupo, najobicnije crne ili sive
Zadnje sam kupila u C&A bio 2-pack za nekih 70-ak kn, sad mi opet treba ali u onom u CC1 toga vise nema
Pa ako netko slucajno zna, trebala bih kupiti u ponedjeljak a neda mi se izgubiti 2-3 sata po shopping centrima na to ako ne moram
Meni su tajice najbolje iz H&M-a (jer nemaju prečvrstu gumu gore u struku... pa su samim time udobnije..)
Nego,
zanima me gdje kupiti dobroupijajuće, ne preskupe (i donekle lijepe) kuhinjske krpe?
svilanit kuhinjske krpe su odlične,ali na cijeni, istina nisam ih kupovala zadnjih sigurno 4-5 god.
da, svilanitove su super.. Imam ih i ja hrpu kupljenih prije nego smo dobili klince..
A sad mi žao dati preko 30kn za jednu krpu....
Možda da probaš u tvorničkom dućanu Čateksa. Ja sam prije znala tamo naletjeti na jeftine i dobre krpe, stoljnjak..., doduše pred 4-5 godina.
gdje kupiti metlicu za kruh da paše u lidlov pekač, izgubila sam jednu![]()
Pa u Lidlu, tj. u njihovom servisu možeš kupiti rezervne dijelove za pekač - samo je pitanje kako se prodaju, pojedinačno, u paru ili nekakvom kompletu - najbolje je nazvati i pitati.
zvala sam sad, prodaju ili 4 metlice ili posudu s metlicama, ali kažu da se ionako posuda mora mijenjati svakih 6 mjeseci
gdje kupiti povoljno one spužvaste velike puzzle za bebe?
Gdje kupiti tempere u bocama od pola ili jedne litre svih boja u Osijeku?Naručila bi i netom ako je povoljno.
Da, neke puzzle su povučene iz opticaja prije cca. 2g, i opet vraćene u prodaju nakon analiza koje su pokazale da je samo 1 vrsta imala te štetne sastojke. Tako da mislim da one koje se sada mogu kupiti su sigurne.
Inače, mi smo kupili 4 stručnjače koje se koriste za sport (1x1m), i to nam je super, puno bolje i praktičnije od puzzli.
hvala za info. potražit ću ih...
a gdje ste nabavili strunjače? kakva im je cijena?
mi smo ovdje kupili tatami strunjaču i par onih malih sa slovima:
http://www.pride.hr/Products/6668-sl...-strunjae.aspx
Ja sam prije par dana u Konzumu kupila 16 kom za 80 kn! Uzela sam više paketa i sad imamo ogroman prostor za igru!Sive sa plavim i plave sa sivim zvjezdicama! Imaju i završni rub!
Sad sam se sjetila da je bilo i onih šarenih puzzla sa slovima i brojevima! Mislim da je bilo 10 kom za 40 kn!